super mega zawalista konwersja lorda chaosu na koniu
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
super mega zawalista konwersja lorda chaosu na koniu
tak jak w temacie tylko podstawka jeszcze nie gotowa mysle zeby wyslac goscia na golden demona co wy na to
a i jeszcze w ostatecznosci go przemaluje jak by byly jakeis wonty ]
dla mniej uwarznych mowie od razu ze ma pilke stihl'a
to juz nie rzarty golden demon sie
a i jeszcze w ostatecznosci go przemaluje jak by byly jakeis wonty ]
dla mniej uwarznych mowie od razu ze ma pilke stihl'a
to juz nie rzarty golden demon sie
Ostatnio zmieniony 2 maja 2007, o 09:38 przez max, łącznie zmieniany 4 razy.
Wykadruj zdjęcie.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
a co nie laduje czy jak ]
to tlo oddaje jego osobisty urok
to tlo oddaje jego osobisty urok
ale to nurglowiec zapomnialem napisac ]:->Katylina pisze:Wojownik Khorna - po szklanie i na rusztowanie!
sorki
No niema ch**a we wsi!
Upomnienie admina jeszcze bardziej.max pisze:to tlo oddaje jego osobisty urok
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A ja nie widzę zdjęcia, ale co tam- Model wywalony w kosmos, nie mogę wyjść z podziwu, że takie dzieło wyszło z rąk kogoś kto nie jest Michałem Aniołem- a może jesteś jakimś jego potomkiem? Ja pierdziu normalnie nie mogę wyjść z zachwytu! Jesteś moim bogiem!
dzieki na slepo ocenianie figurek jest najlepsze
a i wykadrowalem wreszcie te fotki
a i wykadrowalem wreszcie te fotki
hmm jaki zart ja nim bede gral w chaosie tylko przemaluje ]:->
Ziaa - lepiej bym tego nie okreslil.... ŻENUA...Mapet pisze:równie orginalny co twoje posty
i tylez samo wnosi do świata WFB co Twoje posty
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: