Witam wszystkich
Zawsze oczy koni malowalem jak normalne oczy ludzkie, wygladały ok, tylko, ze nie były zgodne z rzeczywistością
No właśnie - jak pomalować oczy koników? Interesuje mnie taki efekt:
Malowanie - oczy koni.
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Malowanie - oczy koni.
Ostatnio zmieniony 30 sty 2010, o 10:52 przez Jagal, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
heh piekne kucyki z krainy tęczy:D ale oko konia wysiada przy oku wieloryba cholera nie wiedzialem jak dodac zdjecie wiec daje tylko link. http://translate.google.pl/translate?hl ... /05/27164/
tak wiec zrób im "wielorybie oczy"- kon z konskimi to banał.
tak wiec zrób im "wielorybie oczy"- kon z konskimi to banał.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Czyli na dobrą sprawę, to moge pomalować oko całe na czarno, potem na biało oprócz krawędzi i walnąć wielkie brązowo-czarne oczko i bedzie git ;>?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
W zasadzie tak :-) Mozesz nawet obwodki nie robic, tylko zostawic troche mialego na 'rogach'. Kon tak naprawde ma tak jebitna gale ze wcale nie przypomina ludzkiego tylko jak maly szatan - praktycznie czarne. Chociaz tak jak mowi Supel, teoretycznie jest podobne (np. tak naprawde to ciemnobrazowe oczy zwykle). Tylko chodzi przeciez zeby figsa robila wrazenie rzeczywistej - a z biala obwodka bedzie dziwnie wygladalo chyba.
my bad, jestem niepoprawnym poprawiaczem
swoją drogą sposób cosmo chyba najlepszy, ja bym tylko dodał że biała plamka z przodu może być trochę mniejsza od tej z tyło, co by nie było efektu zezowatej sarny
swoją drogą sposób cosmo chyba najlepszy, ja bym tylko dodał że biała plamka z przodu może być trochę mniejsza od tej z tyło, co by nie było efektu zezowatej sarny
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę