Skillmaker VII- Pre-Bazyl - Gdańsk Morena 31.01.2010
Re: Skillmaker VII- Pre-Bazyl - Gdańsk Morena 31.01.2010
Mnie nie stety nie bedzie ;/ mam poprawke egzaminu ;/
Jak ktos chce sie zabrac to jade z przymorza na tur przez wrzeszcz
- swieta_barbara
- habydysz
Dajcie prosze po turze relacje jak tam balans Bazyliszkow i ilosc najemnikow na stolach.
tym razem nie ustawilismy wynikow zebysmy mogli spokojnie ustawiac kolejne turnieje bez cienia podejrzeń 
ostatnia kolumna nieistona
WYNIKI:
http://thurion.neostrada.pl/WYNIKI/SkillmakerVII.html
a co do bazyli to moge sie wypowiedziec o turoniu ktorego uzywalem (nie jest najgroszy, ale ogolnie mocno przecietny) za to shino zdecydowanie rzadzi, jedyna rzecz ktora moze go w miare latwo zabic to orkowa stopa, za to w defensach (co chyba rowniez widac po wynikach) daje kosmicznie duzo, nawet ofensom daje sporo - sam sie o tym przekonalem w ostatniej bitwie
jedne demony na turnieju na zaszczytnym 12 miejscu
p.s.
ale ten chariot i seekerki sssssssąąąąąąą, katharsis

ostatnia kolumna nieistona
WYNIKI:
http://thurion.neostrada.pl/WYNIKI/SkillmakerVII.html
a co do bazyli to moge sie wypowiedziec o turoniu ktorego uzywalem (nie jest najgroszy, ale ogolnie mocno przecietny) za to shino zdecydowanie rzadzi, jedyna rzecz ktora moze go w miare latwo zabic to orkowa stopa, za to w defensach (co chyba rowniez widac po wynikach) daje kosmicznie duzo, nawet ofensom daje sporo - sam sie o tym przekonalem w ostatniej bitwie
jedne demony na turnieju na zaszczytnym 12 miejscu

p.s.
ale ten chariot i seekerki sssssssąąąąąąą, katharsis
no to tez sie wypowiem
co do orkow to DUZO rzeczy zapomnialem z zasad hehe
wynik calkiem spoko mogloby byc lepiej ale to trzeba by pokombinowac
a co do tych bazylow to shino rzeczywiscie jest bardzo mocny ale ogolnie to najlepsze sa shino turon i yas reszta tak srednio

Chyba Malin wlasnie wystawia swoje bestie na ebayu 

- swieta_barbara
- habydysz
U nas Stasiek 31/40 :]Ziemko pisze:Chyba Malin wlasnie wystawia swoje bestie na ebayu
Ktos cos wiecej o bazyliszkach? U nas odzew calkiem niezly, zwlaszcza 4Rewolwery, ale chwala sobie tez Lucznika i Sexmaszyne.
Mial ktos Turonia oprocz thuriona (heh)? Rocco i Cocco?
nie no bez przesadyDrwal pisze:miałem się pochwalić.
Thurion obessał ze mną DoCH vs VC![]()
Ostatnio z VC przegrał w 5 edycji

i wlasnie m.in. do tego walnie przyczynila sie sex maszyna

mowilem juz ze chariot i seekerki ssa po same kule :p ?
Powiem tak.
Testowałem łucznika i w porównaniu do Shina jest mocno średni...
s5 mocno ssie choć raz się poszczęściło to reszta strzałów mimo że celnych to nie potrafiła zranić celów do których miał strzelać [ i po to był wzięty... Tank, Gigant, Hydra, Smok, Altar... ]
s6 to dla niego było jak znalazł i zasięg 24 wtedy nie jest taki straszny...
Najlepszy jest sexmaszyna i to bezkonkurencyjnie.
Testowałem łucznika i w porównaniu do Shina jest mocno średni...
s5 mocno ssie choć raz się poszczęściło to reszta strzałów mimo że celnych to nie potrafiła zranić celów do których miał strzelać [ i po to był wzięty... Tank, Gigant, Hydra, Smok, Altar... ]
s6 to dla niego było jak znalazł i zasięg 24 wtedy nie jest taki straszny...
Najlepszy jest sexmaszyna i to bezkonkurencyjnie.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
a ja szukalem na mapkach euro terenu ktory chociaz troche przypominal ten na ktorym gralem w 3 bitwie. I wiecie co? nie ma tak zjebanego ustawienia nigdzie, a uwazam ze to ustawilo bitwe, odechcialo mi sie grac i proponowalem 20:0 bez gry, ok moglem cos tam próbowac ale po co skoro jedyna opcja abym nie przegral masakra to jakis analny pech przeciwnika albo popelnienie miliona razacych bledow? Nastepnym razem przeanalizujcie te tereny przy ustawianiu. Ogolnie tur jak zwykle udany i w milej atmosferze.
pozdro.
pozdro.
It's official :O I commited a rape 

Jakby co to wyniki poszły ; p