Exalted champion of Tzeentch
Collar, Steed, SoM, Shield
Exalted Champion of Slaanesh
Biting Blade, BSB, Steed, Shield
2x Sorcerer of Tzeentch
2x Scroll, Disc
4x5 Warhounds
10x Marauders
Musician
2x5 Marauder Horsemen of Slaanesh
Flail
2x3 Dragon Ogre
GW
2x5 Chaos Knights of Slaanesh
Musician
2x Hellcannon
WoCh 2350, BP
WoCh 2350, BP
Release the Przemcio!
- Archiwista85
- "Nie jestem powergamerem"
Ciekawa rozpa
Problem w tym, że jak się chce mieć tyle mocnego walnięcia, to na bohaterów nie styka
JAk zagrałbyś z Bloodziem jeśli helenki go nie upolują?
Ten exealted z collarem mógłby spróbować, ale to raczej trzeba mieć farta.
Problem w tym, że jak się chce mieć tyle mocnego walnięcia, to na bohaterów nie styka
JAk zagrałbyś z Bloodziem jeśli helenki go nie upolują?
Ten exealted z collarem mógłby spróbować, ale to raczej trzeba mieć farta.
Oj tam, oj tam - pojdz z nowym trendem wystawiaj dziala Dow ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
oj tam dziala DoW mnie denerwuja chociaz czesto wystawiam je wswoich armiach, kombinuje co z tym chaosem zrobic i mam podobna wizje do twojej tyle ze wyrzucam exalteda teczy i polepszam za to troche kawalerie (+1 chlopaka do kazdego oddzialu + sztandary).
Ja go mam tylko dlatego, żeby caddy nie był generałem ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ale i tak chyba jako pierwszy idzie do ostrzału.
2x Caddy dyskowiec są mega, polują na harpie, furie, fasty, maszyny![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tak w ogóle to okazało się, że WoCh to takie ala WE. Herosi kosztują tyle samo co oddziały, a o niebo gorsi są.... więc lepiej inwestować w oddziały po prostu.
Ale i tak chyba jako pierwszy idzie do ostrzału.
2x Caddy dyskowiec są mega, polują na harpie, furie, fasty, maszyny
Tak w ogóle to okazało się, że WoCh to takie ala WE. Herosi kosztują tyle samo co oddziały, a o niebo gorsi są.... więc lepiej inwestować w oddziały po prostu.
Release the Przemcio!