Chodzi mi o singiel formatu DMP, a nie drużynówkę.ksch pisze: Parowe, DMP Darku to spoko opcja, tylko że o ile pary zrobić można od kopa, tak w drużynówkę średnio wierzę, ale może jestem człowiekiem małej wiary :wink:
Pre-Bazyl jednak z Bazyliszkami - Kraków 6 II
Re: Pre-Bazyl jednak z Bazyliszkami - Kraków 6 II
Butan - wszystko jasne.
Jankiel - czy ostatnie zdanie mam traktować, jako odpowiedź na mojego priva?
Jankiel - czy ostatnie zdanie mam traktować, jako odpowiedź na mojego priva?
Dałoby się nakłonić, tylko żeby ktoś dał znać, ze taka zabawa rusza! Jakbym tu nie zajrzał przez przypadek, to nawet bym nie wiedział że takie plany są.GoblinNadGobliny pisze:Spokojnie w Knurowie i Kozlowie sa turnieje cykliczne, ktore by pewnie dalo sie naklonic do zabawy.
Doświadczenie dwóch edycji "Wieloboju Imperatora FF", o którym wspominał Jankiel, uczy że na udziale można tylko skorzystać - przede wszystkim jest to niezła reklama ośrodka.
Jak nie wzgardzicie kandydaturą Kozłowa, to chętnie.ksch pisze:Kto jeszcze?
Miejsce z dzikim dojazdem, ale za to samo w sobie bardzo fajne - kryty kort tenisowy w hotelu "Pod Platanem" (Kozłów ul. Marcina 5, http://www.zumi.pl/36429,Restauracja_Ho ... firma.html )
http://www.podplatanem.pl/
Niech się wypowiedzą bywalcy turniejów, żeby nie było że sroka swój ogon chwali. W formie reklamy mogę pochwalić się zdjęciami z finałowej imprezy jednego z Wielobojów (jak wygląda sala, otoczenie itp.) http://www.createforum.com/hlos/viewtop ... hlos#19420
Ja też jestem za taką opcją bo w tygodniu teraz nie mam czasu grac i zostają tylko weekendy wiec chętnie bym sie przyczynil do powstawania jak największej ilości turniejów w Krakowie
KrzyśkuW - spoko dalibyśmy znać, jak tylko zakończylibyśmy ustalenia Dopisuję zatem Kozłów, po stronie turniejów małopolskich
@Raptor - więc jednak będziesz? Spoko.
@Butan - oki, my bad
@Butan - oki, my bad
Jasne, jasne.c4h10 pisze:KrzyśkuW - spoko dalibyśmy znać, jak tylko zakończylibyśmy ustalenia
Zdecydowanie nie ten.c4h10 pisze:Nie ten Kozłówksch pisze:Dopisuję zatem Kozłów, po stronie turniejów małopolskich
Moja wina, ze nie spawdziłem działania linku do zumi. Mamy osobny temat w kwestii dojazdu do "tego" Kozłowa.
http://www.createforum.com/hlos/viewtop ... hlos#19259
To tak groźnie wygląda tylko na pierwszy rzut oka.
Spoczko, ważne że jest wytłumaczone jak trzeba
I ludzie po osiemdziesiatceCharki pisze:Jest opatentowane. Tylko ja moge tak robićRaptor pisze:<YYMMM>!!!!(okrzyk bojowy Charkiego)
Skaven wins, flawless victory, fatality
Hypnotic - będę to omawiał podczas najbliższego turnieju. Terminy wolne są, dyrektor musi nas po prostu poznać, dlatego uprasza się o zachowanie na poziomie
Mapka oki, ale niech to zrobi Butan
Hypnotic - będę to omawiał podczas najbliższego turnieju. Terminy wolne są, dyrektor musi nas po prostu poznać, dlatego uprasza się o zachowanie na poziomie
Mapka oki, ale niech to zrobi Butan
Aha - zapisy robimy od 9:00 wcześniej MDK jest zamknięty.
Radził bym podróż ulica Topolowa do końca, czyli do ronda mogilskiego, dopiero w tym miejscu przejsciem podziemny wychodzimy na mogilska.c4h10 pisze:Link do mapy został dodany w pierwszym poście.
Dla leniwych klikaczy zaznaczone dojście z dworca
1. nie stoimy na swiatłach
2. bezpieczniej
3. szybciej
4. wychodzimy praktycznie pod MDK
5. mozemy sie zgubic na rondzie bo sa tam 3 różne wyjscia, ale wystarczy zapytac...
W którym miejscu na tej trasie stoisz na światłach ?Gremlin pisze: Radził bym podróż ulica Topolowa do końca, czyli do ronda mogilskiego, dopiero w tym miejscu przejsciem podziemny wychodzimy na mogilska.
1. nie stoimy na swiatłach
2. bezpieczniej
3. szybciej
4. wychodzimy praktycznie pod MDK
5. mozemy sie zgubic na rondzie bo sa tam 3 różne wyjscia, ale wystarczy zapytac...
Pod skrzyżowaniem Rakowickiej z Lubomirskiego jest przejście podziemne, a później idzie się cały czas prosto.
Twoja trasa uwzględnia, aż dwa przejścia przez ulicę ze światłami do tego na jednej z nich może Cię potrącić szybki tramwaj :)
To błysnąłem xD
Pod skrzyżowaniem Rakowickiej z Lubomirskiego jest przejście podziemne - tutaj wydawało mi się ze sa światła od zawsze... bo sa ale bez przejscia dla pieszych .
Co do swiateł z pramwajami - powiedz mi ze stoisz na nich i czekasz jezeli nic nie jedzie
Pod skrzyżowaniem Rakowickiej z Lubomirskiego jest przejście podziemne - tutaj wydawało mi się ze sa światła od zawsze... bo sa ale bez przejscia dla pieszych .
Co do swiateł z pramwajami - powiedz mi ze stoisz na nich i czekasz jezeli nic nie jedzie