rozpiski elfów v2
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: rozpiski elfów v2
to jeden z Bazyliszków... taka jednostka możliwa do wprowadzenia w rozpiskę na najbliższym masterze w W-Wie
mi tam sie ostatnio Lion spisuje... jak sa armie strzelające, to walą po smoku/WL/princach
a o chariocie przeciwnik zapomina czesto gesto. jest bardzo manewrowy (jak to chariot) i glownie ma za zadanie wbijac sie od boku w rzeczy w ktorych ugrzezli WL/DP albo nawet smok ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Lion chariot nie ma racji bytu na turniejach, za drogi i za miękki. Rozpiska zupełnie nie w moim stylu, za dużo DP i orłó, za mało WL i RBT
Ale niewątpliwie ma potencjał. A tak w ogóle, kto to jest kielon? I czemu jest dla Ciebie autorytetem w kwestii grania HE?
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ja wiem kim jest kielon. Dziwi mnie tylko to, że wzorujecie się na kimś, kto w tym sezonie grał tylko raz HE na turnieju. To, co było dobrą rozpiską rok temu, teraz nią być nie musi. Zmieniają się realia turniejowe, armie, no i jest jeszcze BP.
Nie "my", tylko Chmuruś. Ja zdecydowanie podzielam Twoje upodobania względem foe bane, bsb przy smoku, czy wl. Nie zmienia to faktu, że inni grają inaczej i osiągają lepsze wyniki. A to, że Chmuruś podziela upodobania Kielona i jego sposób gry to życzmy mu jak najlepiej, bo braci HE w spektakularnych zwycięstwach na turniejach nader mało.Andrzej pisze:Dziwi mnie tylko to, że wzorujecie się na kimś, kto w tym sezonie grał tylko raz HE na turnieju
PS. No i jeśli więcej różnorodnych rozpisek HE da się wystawić, tym lepiej dla nas.
Przynajmniej mi się tak wydaje, bo jakiś czas temu straciłem podnietę na HE. A Kielon, czy Furion mi tę podnietę przywracają.
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Specjalnie ksywka Kielon nie odegrała przy tworzeniu tej rozpiski roli
. Spodoba mi się ona na papierze, więc postanowiłem spróbować ją wykorzystać. Czekają mnie playtesty i potem zadecyduje o kolejnych zmianach. Pierwowzór mojej rozpy na Bazyla był zupełnie inny (m.in. z Lionami, czy 7-kami Swordów), ale nie sprawdziła się ona i szukam alternatywy ![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pozdrawiam
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pozdrawiam
w niektorych armiach są oddzialy za 600 pkt. Patrz klocek WL andrzeja z BSB. moge zalozyc ze z 5 odginaczkami nigdzie taki oddzial nie dojdzie ;]Siweusz pisze:Normalnie czuję się zazdrosny.Kielon pisze:Buziak z mojej strony do Andrzeja ( nie do Ciebie Siwy, Ty już za dużo ich dostałeś) :*.
![]()
Ty nie tralalalaj, tylko wytłumacz na co Ci 5 odginaczek.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Od likwidacji odginaczek mam bolce. A w ogóle, to taki klocek nie musi nigdzie iść, wróg zawsze sam do niego przychodziw niektorych armiach są oddzialy za 600 pkt. Patrz klocek WL andrzeja z BSB. moge zalozyc ze z 5 odginaczkami nigdzie taki oddzial nie dojdzie ;]
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Czuje się zaszczycony. W końcu buziak od Kielona to nie byle co. Powoli zaczynam czuć klimat HE (buziaki, uściski itp)Buziak z mojej strony do Andrzeja ( nie do Ciebie Siwy, Ty już za dużo ich dostałeś) :*.
A tak BTW, to czemu porzuciłeś HE na rzecz VC? Tylko nie pisz, że nagle poczułeś, że od dawna chciałeś nimi grać
Na którym moja rozpa sprawdziła się lepiejŻeby unikać walki tak długo jak tylko się da.
Moja rozpa na Euro to miał być defens z kontrą.
Ale już się nie udzielam, wkońcu w tym sezonie zagrałem tylko jeden turniej HE.![]()
http://www.adeon.livenet.pl/individual.php?Id=1371
http://www.adeon.livenet.pl/individual.php?Id=2431
Będziesz na bazyliszku z HE? Z chęcią zobaczę, jak Ci idzie
Na 90 % jadę, chyba że wydarzy się coś nieprzewidzianego (choroba, złamana noga, sprawy rodzinne)
Poza tym, to Kielon zaczął z buziaczkami ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Daj spokój, przecież żartowałemDyskusja o wyższości jednej rozpiski nad drugą, jestem na tak.
Dyskusja o kilka punktów na turnieju odzwierciedlającej wielkość...![]()