Zembacze Zembola
Moderator: Ziemko
Zembacze Zembola
To ja też pozwolę sobie przedstawić swoją armię, a w każdym razie jej pomalowane części, bo oczywiście masa rzeczy jeszcze czeka na swoją kolej (i może troche poczekać, bo aktualnie zabieram się za WE). WIPów nie daję, bo sam nie lubię patrzeć na swoje modele w czasie produkcji - jak mi się uda powykańczać, to na pewno dołączą do galerii.
Najpierw starsze modele, od których zaczynałem przygodę z lizakami:
A teraz nowsze produkcje:
Najpierw starsze modele, od których zaczynałem przygodę z lizakami:
A teraz nowsze produkcje:
Bardzo przyzwoita armia - robi wrazenie jak duzo masz pomalowane. Miejscami brakuje troche schludnosci w robieniu podstawek, jednak naprawde armia na stol jak sie patrzy, tak moim zdaniem powinien wygladac modelowy tabletop.
Dzięki!Kołata pisze:Super armia! Wpadaj na Bazyla, dostaniesz dużo punktów z malowania
Pozdr!
Niestety na najbliższe kilka miesięcy wypadam z turniejów z powodów osobistych i pojawię się dopiero na DMP. Ale do tego czasu przynajmniej zdążę coś jeszcze podmalować
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Bardzo fajna i spójna armia, ciekawe i różnorodne modele
Przyjemnie się ogląda takie galerie, oby tak dalej
Przyjemnie się ogląda takie galerie, oby tak dalej
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..