Nowe Beasty 2250 by GarG
Re: Nowe Beasty 2250 by GarG
Z tym leczeniem to nie wiem kiedy chcesz je zastosować? 1 A z WS4 i na 4+ KB? Nie ocieka zajebistością...
Release the Przemcio!
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
leczy sreczy kaleczy. Jak trafi (zapewne na 4+), zrani na 6+, a przeciwnik obleje warda! Wiesz jak zajebiscie mała to szansa!? 1/12 z bazy praktycznie, a jak ma choćby 5+ warda to sie robi 1/18... więc za przeproszeniem - sranie w banie
A zabije zazwyczaj 2-4 rany, więc w większości sytuacji przegra combat, fakt ze nie zwieje chociaż, więc z tym nakręcaniem też bym tak nie srał z radosci.
2 dodatkowe ataki i +1 do siły robi różnicę, ale ciekawe ile razy wejdzie w ten kombat który Ty chcesz. Z frenzy. Bo latajacy jabber zawsze wybierze kombat w ktory chce wejść.
A zabije zazwyczaj 2-4 rany, więc w większości sytuacji przegra combat, fakt ze nie zwieje chociaż, więc z tym nakręcaniem też bym tak nie srał z radosci.
2 dodatkowe ataki i +1 do siły robi różnicę, ale ciekawe ile razy wejdzie w ten kombat który Ty chcesz. Z frenzy. Bo latajacy jabber zawsze wybierze kombat w ktory chce wejść.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
25% szans na leczenie k3w wcale nie malo, ja raczdj patreze na to aby przyblokowac jakies jednostki ktore moglyby mi nabruzdzic, a majac 10ld ze stubbornem i potencjalny bsb w poblizu nie powinno byc wiekszego problemu abym sobie stal i rozkrecal jednostke a gdy juz zaczne mocniej krwawic troche podleczyc chloopaka, z drugiej strony 25% to nie az tak duzo
faktycznie 6S i 7A vs 5A u 5S to żadna różnica
A 25% na uleczenie się to mało? :O chyba faktycznie porzyzwyczailiście sie do przegiętych armii...
Poza tym Ghorgona jest twardsza ma stubborn i spokojnie powinna wytrzymać klocek albo smoka. Pomimo że ma frenzy to przecież ma 14 cali ruchu wiec nie jest najgorzej z tym. Ponadto jest na tyle dużo śmiecia że można ją spokojnie ukierunkować tam gdzie sie chce
Jabbery mają inne zastosowania jednak jeśli chodzi o walke to ghorgona wygrywa z nim na całej lini.
A 25% na uleczenie się to mało? :O chyba faktycznie porzyzwyczailiście sie do przegiętych armii...
Poza tym Ghorgona jest twardsza ma stubborn i spokojnie powinna wytrzymać klocek albo smoka. Pomimo że ma frenzy to przecież ma 14 cali ruchu wiec nie jest najgorzej z tym. Ponadto jest na tyle dużo śmiecia że można ją spokojnie ukierunkować tam gdzie sie chce
Jabbery mają inne zastosowania jednak jeśli chodzi o walke to ghorgona wygrywa z nim na całej lini.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...