Armia turbociekawa, pełna trudnych wyborów, w miarę elastyczna, ale mało uniwersalna
Beastlord General 248
Starcrusher Mace ( +3 S, S10 vs budynki, war machine, charioty)
Blackened Pelt ( Heavy Armour, 2+ ward vs flaming attacks, oddział dostaje 4+ward vs flaming attacks)
Gnarled Hide ( 5+ scaly skin)
Shield
3x Bray Shaman 162/162/152
Additional h-t-h weapon. 2x scroll, Herdstone Shard ( Kładę obelski, wszystko w 6" od niego generuje +1 PD)
Chalice of Dark Rein (Na jedną turę -1 to hit w strzelaniu i wszystko co nie uzywa BS strzela na 4+)
20 Ungor Herd 109
Champion, Musician
6x Ungor Raiders 180
5x Harpies 55
2x 4 Razorgory 440
3 Minoski 189
2x Jabberslythe 550
Albo masowanie steed of shadows albo próba masowania beast cowers
Nowe Beasty 2250 by trikk
Nowe Beasty 2250 by trikk
Release the Przemcio!
no jak napisałeś jest to mało uniwersalne zresztą uważam że ten ward dla beastlorda to marnowanie ptk
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
raczej nie ma za mało atakow ma
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
No masz 1 ture na to. A blodzio jak nie będzie mieć magicznych ataków to nie masz szans
- swieta_barbara
- habydysz
Swietny pomysl - juz w DE tak probowalem lordem ze scyzorykiem. 2 hity, 1 wound, ward zdany, FO. Czesc...
Ghorgona jest najlepsza na LT a znow Jabber ma inne zastowania