Nadrobimy zaległościRince pisze:Mozesz uchylic rabka tajemnicy?

Ale chyba lekki offtop sie tu zaczął szerzyć

Nadrobimy zaległościRince pisze:Mozesz uchylic rabka tajemnicy?
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Czekamy LazurLazur pisze:Ja skasuje konto jak ktoś założy temat. "Gram w kościele w battla - czy to grzech?"
Taa do masturbacji... Polecam demoentkiMurmandamus pisze:Ja skasuje konto jak ktoś założy temat. "Gram w kościele w battla - czy to grzech?"
Tak drogi synu, to grzech bo Warhammer w czystej formie to okultyzm a okultyzm jak wiemy prowadzi do masturbacji a to z kolei pochodzi od Szatana dybiącego na duszę a społeczność w to grająca jest jak sekta .
nie raz widzialem jak goscie na wykladach graja w wow'aRince pisze:O zesz w morde... Juz nie moge sie doczekac kiedy ktos postawi topic : "Chodze z laptopem do szkoly i gram na lekcjach w WoWa - co o tym myslicie". Chlopaki, ogarnijcie sie, bo mowicie o szerzeniu kultury battlowej, a jak wejdzie tu ktos z zewnatrz i przeczyta taki topic, to nie bedzie sie dlugo zastanawial i skasuje konto na bp... NOLIFING 100%
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie