Pre-Bazyl jednak z Bazyliszkami - Kraków 6 II
Re: Pre-Bazyl jednak z Bazyliszkami - Kraków 6 II
Jak dla mnie True Legion może być, ważne żeby to gdzieś w tle połączyć ze słowem reaktywacja
A Charki może dla ciebie nie ma to znaczenia jak się klub nazywa, ale dla niektórych ma i to duże ja wolał bym być sam w klubie o nazwie Legion, bo ta nazwa coś by dla mnie znaczyła niż w klubie "napierdalacze" którego to nazwa nie wiąże się dla mnie z nikim, ani niczym. Legion to tradycja którą warto kultywować.
Mało kiedy się z Raptorem zgadzam, ale tu akurat odnośnie klubu moge się pod jego wypowiedzią podpisać
A Charki może dla ciebie nie ma to znaczenia jak się klub nazywa, ale dla niektórych ma i to duże ja wolał bym być sam w klubie o nazwie Legion, bo ta nazwa coś by dla mnie znaczyła niż w klubie "napierdalacze" którego to nazwa nie wiąże się dla mnie z nikim, ani niczym. Legion to tradycja którą warto kultywować.
Mało kiedy się z Raptorem zgadzam, ale tu akurat odnośnie klubu moge się pod jego wypowiedzią podpisać
Super !! Będziemy sie nazywać ... "SZATAN SZATAN URWA URWA BRUDNE KOZŁY BOJOWE-PACANÓW SZATAN SZATAN URWA 666"Skaven pisze: Mało kiedy się z Raptorem zgadzam, ale tu akurat odnośnie klubu moge się pod jego wypowiedzią podpisać
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Tak się bedzie nazywała komórka naszego klubu która dla ciebie specjalnie zrobimy
Szkoda że turniej nie jest tydzień później, zajrzałbym nawet jeśli nie jako zawodnik, to przynajmniej jako widz. W końcu z Tarnowa t bliziutko i dziwię się tylko że u mnie w mieście nic sie nie dzieje
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE
CANS FOR THE CANS THRONE
Tak się właśnie zorientowałem, że nie jestem w zgłoszonych, a ja nawet rozpiskę już poprawną przesłałem Mapki spoko, chociaż są ze dwa z bliźniaczymi połówkami i ze dwa, gdzie się strasznie łatwo można przed ostrzałem chować ale dlaczego tylko 8?
Które są z "bliźniaczymi połówkami" ?ksch pisze:Mapki spoko, chociaż są ze dwa z bliźniaczymi połówkami i ze dwa, gdzie się strasznie łatwo można przed ostrzałem chować :mrgreen: ale dlaczego tylko 8?
Mapki są zrobione na bazie mapek bazyliszka, które były wzorowane na mapkach z ETC, których było 8.
2 i 3. Ale szczególnie #2.c4h10 pisze:Które są z "bliźniaczymi połówkami" ?
Oki, kumam.c4h10 pisze:Mapki są zrobione na bazie mapek bazyliszka, które były wzorowane na mapkach z ETC, których było 8.
Raptor, Raptor - niegościnny jesteś Ja wieczorem mam imprezkę ustawioną także pas.
ale zaśmieciliście temat więc nie przeglądając zadam pytanie - można proksować bazyle? np 4 kuszników/mengili zamiast kolesie z pistolami?
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Tak.
Od razu ważna kwestia - właśnie poprawiono Roco i Coco w oryginalnych zasadach, wzmacniając ich (obniżają o 2 zamiast o 1). Chcemy to uwzględnić u nas, czy nie?
Od razu ważna kwestia - właśnie poprawiono Roco i Coco w oryginalnych zasadach, wzmacniając ich (obniżają o 2 zamiast o 1). Chcemy to uwzględnić u nas, czy nie?
Oczywiście że takOd razu ważna kwestia - właśnie poprawiono Roco i Coco w oryginalnych zasadach, wzmacniając ich (obniżają o 2 zamiast o 1). Chcemy to uwzględnić u nas, czy nie?
Jak gramy z bazylami i zrobiono update to wypadało by się dostosować
Dla niektórych będzie to trening przed tym z czym mogą się spotkać.