Mało armi ale WoCH trzeba rozpisać

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
DrChaos
Plewa

Mało armi ale WoCH trzeba rozpisać

Post autor: DrChaos »

Witam.Od razu zaznacze ,że jestem zielony jak koniczyna i pojęcia o wymyślnych taktykach nie mam.Ale pomocy potrzebuje i do was się zwracam braci (no morze parę sióstr się znajdzie) o pomoc w rozpisce przeciw facetach w rajtuzach na swych śmiesznych konikach.

Aha zaznacze że zacząłem grać dla klimatu bardziej allllleeee , że chce im skruszyć czaszki to nie omieszkam spytać o pomoc.
Posiadam: 1 odział wojów chaosu jeden odział ciężkiej konnicy (rycerze Chaosu) i tu problem bo do wybrania mam jeszcze jeden box i nie wiem co z tym zrobić , jak i w tym pomożecie to będe uradowany.

Ps: grałem raz i to krasiami na bretonie.

wojownicy;

12 --2 szeregi po sześciu.

Chaos armor

Tarcza w drugą łape.

mark slaanesha

i proporzec wściekłości (daje szał nawet jeśli pokonani wręcz zostaną)

Sory za polskie nazwy

Chaos knighst nie mogę rozkminić #-o

Awatar użytkownika
Aves
Chuck Norris

Post autor: Aves »

proponuje zaloz temat na podforum WoCH tam bedzie duzo obeznanych osob
Shaman says:

-There is no evil spirits, but some just not like you.

-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.

Awatar użytkownika
gerald_tarrant
Masakrator

Post autor: gerald_tarrant »

dokup sobie więcej Chaos Knightów, chaos marauderów na koniach i chaos hounds +kilku bohaterów
to najsilniejsza imo chaotyczna opcja
ale zacznij od konnych marud, bo musisz zapchać core, a na razie masz tylko średnio mocnych warriorów

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

Post autor: Solider »

I zdejmij ten proporzec wściekłości z warriorów, bo lepiej spisuje się na rycerzach. Ale tak jak pisał poprzednik psy i konne marudy to podstawa.

Pamiętaj, że oddział z proporcem wściekłości musisz zasłaniać, aby przeciwnik nie ciągał go za nos, a do tego idealnie służą wcześniej wymienione jednostki.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".

- Magnus the Pious
Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No, nie inaczej !!!

DrChaos
Plewa

Dobra to kupie maruderów teraz za poradą.Tarrant ja za bidny człowiek żeby myśleć naraz o takim wydatku nie wiem czy do wakacji 1 może 2 boxy nowe się pojawią u mnie :) .

A i czy proporzec działa na konie ?

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

Działa.

Pamiętaj, że jesli chcesz grac chaosem na turniejach i więcej wygrywać niz przegrywać, to powieneś skłaniać się w kierunku szybkiej, mobilnej ofensywnej armii opartej na kawalerii.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k

DrChaos
Plewa

Za dużo to ja wygrywać nie chce bo i po co ale myślałem o 2 klockach warriorów lub 1 chosen jeszcze i reszta kawaleria może rydwanik, hellena i troche spawnów bohaterów nie licze.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

DrChaos pisze:Za dużo to ja wygrywać nie chce bo i po co ale myślałem o 2 klockach warriorów lub 1 chosen jeszcze i reszta kawaleria może rydwanik, hellena i troche spawnów bohaterów nie licze.

jak nie możesz za dużo kasy wydać na ludziki to lepiej kupować to co pewne i co ci się przyda, nie wyrzucaj pieniędzy "w błoto" zakup więc najlepiej te ludziki co ci koledzy wcześniej wymienili ;)

pozdro
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

Jeśli chcesz to kupować - to kupuj i nie przejmuj się głosami na forum - tylko czuj sie ostrzeżonym, że ciągłe dostawanie bęcek też się nudzi :P
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

Post autor: Solider »

Podoba mi się Twoje podejście do wygrywania :wink: , ale lepiej nas posłuchaj. Sam mam Chaos na około 5k i wiem, że bez psów i konnych marudów nic się nie zwojuje :( ,a piechotą możesz pograć na przyjacielskiej partyjce w domu lub ustawieniu full magii i dwa działa/heleny. Wg. mnie zastosuj się do naszych rad powyżej, a resztę możesz zebrać później jak będziesz mieć podstawy. Pamiętaj o allegro tam zawsze taniej możesz kupować figsy :D
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".

- Magnus the Pious
Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No, nie inaczej !!!

ODPOWIEDZ