DE 1650 BP

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rafał_Pękala
Mudżahedin

DE 1650 BP

Post autor: Rafał_Pękala »

Kocioł BSB

Magiczka
generał, 2lvl
DS
+1 PD

Hydra

14 Gwardii
ASF
Magiczny dwurak z AP

2x 10 Shades
Dwuraki

10 Kuszników
Tarcze

2x 5 Dark Ridersów
Kusze

2x 5 Harpii

jestem tym po dwóch bitwach(WoCH na trzech magach Tzeentcha i HE na również na trzech magach) i jestem bardzo zadowolony, jedyny brak jaki lekko odczuwałem to 9 Ld na generale. Mam strzelanie i Walkę wręcz, a taka magia się nawet przebija. Problemem myślę może być co najwyżej Abominacja
Co myślicie o takiej armii?

Pozdrawiam Rafał

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Wg mnie nudne po prostu choć być może efektywne.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crane »

Dlaczego nudne? Jest magia, jest strzelania i jest coś do walki- pełna różnorodność

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

Post autor: kamelot »

Może być chociaż ja wsadziłbym zamiast hydry 2 bolce, a zamiast kotła bsb pieszego z pendantem i soulrenderem do gwardii, strzelasz wszystkim a jak podejdzie wyjeżdżasz z gwardii...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Post autor: Zeppelin »

magiczny dwurak z AP to właśnie soulrender...
Ja bym wyrzucił magiczkę i dał bsb z pedantem i słomką i hotek na BG ,albo wyrzucił kocioł i dowalił czarkę ,albo jeśli to za duże zmiany dał kociołkpwi bsb i 1x5harpii za kusze DR i parę widm

pozdro
Ostatnio zmieniony 4 lut 2010, o 22:10 przez Zeppelin, łącznie zmieniany 1 raz.
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Gralem prawie identyczna rozpa na ten format i uwazam, ze to jest najsolidniejsze combo. Moja rozpa roznila sie tylko tym, ze mialem jedna magiczke ze sztyletem i perla i druga z 2ma dsami + kociol oczywko. Do tego zamiast 2gich drow, mialem 3cie harpie i zamiast kusznikow, klocek warriorow. Zajerozpa. Aha, no i 16 gwardzistow wcisnalalem, a shejdom dawalem ahw.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

ODPOWIEDZ