Kocioł BSB
Magiczka
generał, 2lvl
DS
+1 PD
Hydra
14 Gwardii
ASF
Magiczny dwurak z AP
2x 10 Shades
Dwuraki
10 Kuszników
Tarcze
2x 5 Dark Ridersów
Kusze
2x 5 Harpii
jestem tym po dwóch bitwach(WoCH na trzech magach Tzeentcha i HE na również na trzech magach) i jestem bardzo zadowolony, jedyny brak jaki lekko odczuwałem to 9 Ld na generale. Mam strzelanie i Walkę wręcz, a taka magia się nawet przebija. Problemem myślę może być co najwyżej Abominacja
Co myślicie o takiej armii?
Pozdrawiam Rafał
DE 1650 BP
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Wg mnie nudne po prostu choć być może efektywne.
Może być chociaż ja wsadziłbym zamiast hydry 2 bolce, a zamiast kotła bsb pieszego z pendantem i soulrenderem do gwardii, strzelasz wszystkim a jak podejdzie wyjeżdżasz z gwardii...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
magiczny dwurak z AP to właśnie soulrender...
Ja bym wyrzucił magiczkę i dał bsb z pedantem i słomką i hotek na BG ,albo wyrzucił kocioł i dowalił czarkę ,albo jeśli to za duże zmiany dał kociołkpwi bsb i 1x5harpii za kusze DR i parę widm
pozdro
Ja bym wyrzucił magiczkę i dał bsb z pedantem i słomką i hotek na BG ,albo wyrzucił kocioł i dowalił czarkę ,albo jeśli to za duże zmiany dał kociołkpwi bsb i 1x5harpii za kusze DR i parę widm
pozdro
Ostatnio zmieniony 4 lut 2010, o 22:10 przez Zeppelin, łącznie zmieniany 1 raz.
I believe in Honour.!
Gralem prawie identyczna rozpa na ten format i uwazam, ze to jest najsolidniejsze combo. Moja rozpa roznila sie tylko tym, ze mialem jedna magiczke ze sztyletem i perla i druga z 2ma dsami + kociol oczywko. Do tego zamiast 2gich drow, mialem 3cie harpie i zamiast kusznikow, klocek warriorow. Zajerozpa. Aha, no i 16 gwardzistow wcisnalalem, a shejdom dawalem ahw.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".