D-Wens Kontratakuje. Koniec jest bliski (juz tylko 2 dni)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

No kurde to sa mega jaja :P Ja tylko popre Jankiela, który ujął idealnie nastawienie większości z nas: Wąchaj pałeczkę.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Incognito

Post autor: Incognito »

Jak chcecie sobie podyskutować o fetyszach to myślę że lepszą stronną będzie przysłowiowy już www.fetysz.pl

Awatar użytkownika
Mastema
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Mastema »

Dajcie temu cepowi, który robi tylko i wyłącznie z siebie i sobie podobnych pośmiewisko, spokój. Nic więcej. Poprostu go olejcie. Widac jest za mało sprytny żeby założyć własne forum o pierdołach, że się tak nietaktownie wyrażę. Możliwe że owo już działa w tych słynnych podziemiach :P. jestem pełen żalu i współczucia dla takich przypadków, jednak te uczucia mogą się szybko przeistoczyć w prymitywną nienawiść. Oddział zamknięty czeka oanie Incognito, D-wens czy jak cię tam zwą.

zrozumiaueś te trudne suova zią? jak nje to wybatsz.
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .

Awatar użytkownika
Heinrich
Kradziej
Kontakt:

Post autor: Heinrich »

Chciałem zwrócić uwagę, że im dłużej będziemy mu odpowiadali to tym dłużej on będzie tu bezsensu pisał. Wystarczy go olać. a jak będzie post pod postem pisał to zamknąć możliwość pisania postów przez osoby nie zarejestrowane. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Post autor: Zox »

Ja rozumiem w tym temacie...

Ale błagam, gdzie indziej to ban i do piachu
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Obrazek

Incognito

Post autor: Incognito »

Niestety Zox ale nie mogę pisać nigdzie indziej
Raistlin_Meyere pisze:
Szczurza Jucha pisze:A ja wciąż jednak wierzę, że ludzie nie mogą być aż tacy głupi i że to ktoś sobie jaja robi.
Naiwny ja.
Popieram. Za przeproszeniem mr: incognito jesteś śmieszny do bólu. Pewnie masz 12 lat i od 8 roku życia jesteś dzieckiem sieci. Kruczki prawne!!!:D dobre sobie debilizm. Za oknem też jest świat........
No nie mogę opanować forum chcesz? Życzę powodzenia na pewno ci się uda. Ciekawe czy wiesz cokolwiek na temat WFB . Szczerze wątpie jeśli twoim celem życiowym jest podbijanie forum to daje tylko przykład jak masz potężnie nasrane we łbie. Ale życzę powodzenia człowieku który ma na prawdę nie równo pod sufitem!!!
Asta la vista!:d
Pokój z tobą bracie... Niedawno zacząłem przygodę z warhammerem i jak na razie jestem trochę zielony, i właśnie dlatego wszedłem na to forum, ale człowiek imieniem Fanatyk a teraz to chyba Katylina zaczął mnie tak tępić, nie wiedzieć za co, no to ja mu odpowiedziałem w trochę mniej wybredniej formie. Może nie jestem z tego dumny, ale uważam, że należało się mu za te wyszstkie przykre słowa, które od niego usłyszałem.
Pokój z tobą bracie Rasta

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Już nawet pan śpiewający o szatanie nie mógł wytrzymać i spadł :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Mućka
Chuck Norris

Post autor: Mućka »

Ej incognito, to Ty z kolegą wystepowałeś w tym "filmiku" co go mam w podpisie?

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Obrazek
Obrazek
Obrazek

SeVeR
Plewa

Post autor: SeVeR »

Incognito pisze:A tak poza tym to moja armia się powiększa, należą już do niej:

-->SeVeR
-->Mastodont
-->Border Princes
-->Moskit
-->Wens
-->Trojek

i wielu wielu innych których wam nie podam bo pracują na wysokich stanowiskach tutaj

@ Jankiel:

nie odpowiem na twoją wulgarną odzywkę
Panie pośle, chciałem zaprzeczyć: Nie należę do tej twoje 'armiji', więc bądź tak dobry i przestań wkopywać w to ludzi.
We have to make good from evil, because there's nothing else we can made it from

SeVeR
Plewa

Post autor: SeVeR »

Myślałem, że sobie popiszę spokojnie na przedszkolu, a tu takie bulwersy lecą, że aż mi komp przycina :lol:
Ostatnio zmieniony 2 maja 2007, o 20:17 przez SeVeR, łącznie zmieniany 1 raz.
We have to make good from evil, because there's nothing else we can made it from

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Mućka pisze:Ej incognito, to Ty z kolegą wystepowałeś w tym "filmiku" co go mam w podpisie?
jak myślisz, niższy czy chudszy? :lol:
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Obrazek

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Niższy, wygląda na takiego skurczybyka.

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Incognito: zobacz na licznik postów swój i Tomash'a/Fanatyka/(kogokolwiek innego)* - wtedy pogadamy kto tu jest ważniejszy!!!

*- niepotrzebne skreślić ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Pokój z tobą bracie Rasta
Rasta pederasta!
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Wytnijmy chwasta, bośmy rasta :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
Mućka
Chuck Norris

Post autor: Mućka »

Zox pisze:
Mućka pisze:Ej incognito, to Ty z kolegą wystepowałeś w tym "filmiku" co go mam w podpisie?
Pewnie niższy, nie urósł i się mści na bezbronnych forumowiczach :P :P

Raistlin_Meyere
Wałkarz

Post autor: Raistlin_Meyere »

Nie Rasta tylko jak chciałbyś do mnie napisać na "ty', to powinieneś napisac Raist;] Ale mniejsza z tym;p

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Mućka pisze:
Zox pisze:
Pewnie niższy, nie urósł i się mści na bezbronnych forumowiczach :P :P
Tak, znam wielu, co nie urośli i mszczą się na narodzie :lol:

Zablokowany