Pre-Bazyl jednak z Bazyliszkami - Kraków 6 II
Re: Pre-Bazyl jednak z Bazyliszkami - Kraków 6 II
Czekam na jego rozpiskę i wysyłam wraz ze swoją. Może się uda do 12.
Lista zgłoszonych (+2 pkt):
-----
1. Dibo (BoCH)
2. Raptorek + bot O.S.K.A.R. (DE)
3. Arbaal (DoCH)
4. Gregory980 (DoCH)
5. Bober (DoCH)
6. Marek Bąk (DoCH)
7. Rafała K. (DW)
8. Catafractus (EMP)
9. Ziemniak (EMP)
10. Skaven (LIZ)
11. Marek Rymarowicz (LIZ)
12. Gruby (LIZ)
13. Bartosz Walukiewicz (LIZ)
14. Charki (O&G)
15. DaBossa (O&G)
16. TruePunk (O&G)
17. Qlpin (O&G)
18. Cosmo (SKAV)
19. Lech Wokal (SKAV)
20. Undead (TK)
21. Ksch (WE)
22. Gremlin (WE)
23. Kosmus (WoCH)
W przypadku nieparzystej ilości osób zagram z wami.
-----
1. Dibo (BoCH)
2. Raptorek + bot O.S.K.A.R. (DE)
3. Arbaal (DoCH)
4. Gregory980 (DoCH)
5. Bober (DoCH)
6. Marek Bąk (DoCH)
7. Rafała K. (DW)
8. Catafractus (EMP)
9. Ziemniak (EMP)
10. Skaven (LIZ)
11. Marek Rymarowicz (LIZ)
12. Gruby (LIZ)
13. Bartosz Walukiewicz (LIZ)
14. Charki (O&G)
15. DaBossa (O&G)
16. TruePunk (O&G)
17. Qlpin (O&G)
18. Cosmo (SKAV)
19. Lech Wokal (SKAV)
20. Undead (TK)
21. Ksch (WE)
22. Gremlin (WE)
23. Kosmus (WoCH)
W przypadku nieparzystej ilości osób zagram z wami.
Ostatnio zmieniony 5 lut 2010, o 13:29 przez c4h10, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety nie mam modeli, ale zagram klimatem:Cosmo pisze:Ale Ogrami ;P
http://c4h10.pl/tmp/wfb/bazyliszek/2350%20Bazyl.htm
Oj butan po co ci te wraiciaki skoro grasz klimatem???...c4h10 pisze:Niestety nie mam modeli, ale zagram klimatem:Cosmo pisze:Ale Ogrami ;P
Jest przecież klimat. Na lordzie wampirzym nie wykorzystałem 20 pkt w mocach :))))))Undead84 pisze:Oj butan po co ci te wraiciaki skoro grasz klimatem???... :mrgreen: :mrgreen:c4h10 pisze:Niestety nie mam modeli, ale zagram klimatem:Cosmo pisze:Ale Ogrami ;P
No lizaków i demonów sporo, ciekawe czemu
Faktycznie wysyp demonów jak nigdy u nas, widać mody ze stolycy dotarły na prowincję Zmiany w O&G wpływają pozytywnie na frekwencję tej armii, choć lokalnie zawsze ich sporo było. Za to DE jakoś mało, tyle że w tandemie, więc brońcie chłopaki honoru cemniaków
Butan jak chcesz zagrać klimatem to weź moją rozpiskę a ja sobie złożę Twoje VC
Hypnotic - najwidoczniej DE są zbyt słabe na te punkty Co do OiG to przecież wszystko stali użytkownicy tej armii.
Hypnotic - najwidoczniej DE są zbyt słabe na te punkty Co do OiG to przecież wszystko stali użytkownicy tej armii.
Jutro rocco i cocco odbierają ws/bs 1 czy 2? Bez względnie i tak ich wystawiam ale czy ktos to potwierdzi jak będzie
Awaria!
Czy ma ktoś z obecnych, zainteresowanych tematem turnieju luźną możliwą do pożyczenia templatkę płomienia ?
Proszę o PM, co by nie śmiecić tematu, będę zobowiązany.
Czy ma ktoś z obecnych, zainteresowanych tematem turnieju luźną możliwą do pożyczenia templatkę płomienia ?
Proszę o PM, co by nie śmiecić tematu, będę zobowiązany.
"tupyn tzlaga anapaq quito qrizliz!!" - Tichi Huichi
JareK pisze:A pisze tak wymagajaco Bo pisze na iPhone a on Sam poprawia mi niektore slowa. I nie zawsze to zauwaze.
Ja raczej też.
Arbal - uważam, że powinni odbierać 1 i sądzę, że tak będzie to grane na Bazyliszku, niemniej jednak dostosuję się do decyzji Darka.
Arbal - uważam, że powinni odbierać 1 i sądzę, że tak będzie to grane na Bazyliszku, niemniej jednak dostosuję się do decyzji Darka.
Mnie by było na rękę jak by miały to -2. Przez tą zmianę R&C stają się mega mocni.
Jednak jeśli nagle dwa dni przed turem tłum ludzi zmieni zdanie i ma ich wystawić to imo lepiej by było pozostać przy tej -1.
Najlepiej niech Darek dziś napisze jak będzie
Po za mną to chyba nikomu nie chciało się o tym pisać Nie wiem tez ile ludzi się deklarowało na tego bazyla.
Jednak jeśli nagle dwa dni przed turem tłum ludzi zmieni zdanie i ma ich wystawić to imo lepiej by było pozostać przy tej -1.
Najlepiej niech Darek dziś napisze jak będzie
Po za mną to chyba nikomu nie chciało się o tym pisać Nie wiem tez ile ludzi się deklarowało na tego bazyla.
W takim układzie będę wdzięczny jeśli ktoryś z panów owego wzornika mi użyczy
"tupyn tzlaga anapaq quito qrizliz!!" - Tichi Huichi
JareK pisze:A pisze tak wymagajaco Bo pisze na iPhone a on Sam poprawia mi niektore slowa. I nie zawsze to zauwaze.
Już leży na miejscu i czeka
Butan przemówił dzisiaj, że kokoloko zabiera 2. IMHO to błąd. Oczywiście są tacy, którzy już sobie Bazyla zmienili, żeby bardziej PG było
Butan przemówił dzisiaj, że kokoloko zabiera 2. IMHO to błąd. Oczywiście są tacy, którzy już sobie Bazyla zmienili, żeby bardziej PG było
-1ws jednej jednostce i -1bs innej jednostceButan przemówił dzisiaj, że kokoloko zabiera 2.