Słoneczniki van Gorka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Słoneczniki van Gorka
3 zaloganotw i dzialo lapie sie jako oddzial ?
Na wstępie musze przeprosić za niektóre pytania, ale nie mam żadnego doświadczenia z tego typu imprezami – liczę, że to będzie mój debiut. Mamy jeszcze około miesiąca i tak się zastanawiam czy nie czas najwyższy na jakieś konkrety ??
Na obecną chwilę nie jest ustalone jakie kategorie na 100% będą na wejściu. Będzie Duel czy nie, jak tak to jakie jest ograniczenie podstawek? Do jakiej kategorii będą przenoszone prace które były zgłoszone do kategorii o małej frekwencji.
Jakie będą kryteria oceny? Ocenie podlegać będzie oczywiście malowanie, ale co z podstawkami, konwersjami itp. Czy będą one dodatkowym atutem rzutującym na ocenę??
Ile mniej więcej przewidziano czasu na konkurs- jakiś harmonogram imprezy to się jeszcze pojawi ??
Rejestracja i zgłoszenia będą na miejscu czy można będzie zgłosić się przez net?
Na koniec, choć może się tym wygłupię, poproszę o adres gdzie będzie konkurs.

Na obecną chwilę nie jest ustalone jakie kategorie na 100% będą na wejściu. Będzie Duel czy nie, jak tak to jakie jest ograniczenie podstawek? Do jakiej kategorii będą przenoszone prace które były zgłoszone do kategorii o małej frekwencji.
Jakie będą kryteria oceny? Ocenie podlegać będzie oczywiście malowanie, ale co z podstawkami, konwersjami itp. Czy będą one dodatkowym atutem rzutującym na ocenę??
Ile mniej więcej przewidziano czasu na konkurs- jakiś harmonogram imprezy to się jeszcze pojawi ??
Rejestracja i zgłoszenia będą na miejscu czy można będzie zgłosić się przez net?
Na koniec, choć może się tym wygłupię, poproszę o adres gdzie będzie konkurs.

Fear me mortals, for I am the Anointed...
Będę na Bazyliszku to może się skuszę i coś wystawię... 

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Badz co badz to konkurs malarski czyt. zajebiście wyrzeźbiona miniatura ,ale kiepsko pomalowana nie wygra z dobrze pomalowana "seryjną"Jakie będą kryteria oceny? Ocenie podlegać będzie oczywiście malowanie, ale co z podstawkami, konwersjami itp. Czy będą one dodatkowym atutem rzutującym na ocenę??

Sorki. Moje przeoczenie.Druchii pisze:Archaon, jest w pierwszym poście.
Stowarzyszenie Bazyliszek zaprasza na konkurs malarski
Słoneczniki Van Gorka
Miejsce: Hala ICDS, Staszica 2, 05-092 Łomianki
Data: 27.02.2010
Wjazd: 15 zł
Fear me mortals, for I am the Anointed...
jacki i ogolnie streampunkowe klimaty do sf mysle. Jednak nie cala warmachine mozna tak zakatalogowacGobos pisze:hmm, rozumiem podzial na fantasy/sf, jednak chcialbym zapytac do ktorej kategorii blizej jest modelom w klimacie steampunk - chodzi mi konkretnie o system Warmachine.

hellcanon z pewnoscia tak. Zwykle dzialo raczej nie choc jeszcze to przedyskutujemy3 zaloganotw i dzialo lapie sie jako oddzial ?
jest to ustalone. Na 100% nie bedzie duela. Duel sie miesci w dioramieNa obecną chwilę nie jest ustalone jakie kategorie na 100% będą na wejściu. Będzie Duel czy nie, jak tak to jakie jest ograniczenie podstawek?
otoz to. Chyba nawet w regulaminie bylo to zapisaneBadz co badz to konkurs malarski czyt. zajebiście wyrzeźbiona miniatura ,ale kiepsko pomalowana nie wygra z dobrze pomalowana "seryjną"figurką np:GW .Oczywiście konwersje dioramki maja wpływ ale chyba nacisk jest na malowanie
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Coś się wyklarowało w tej sprawie?Shino pisze:zagam z kacprem w tej sprawie bo to rzeczywiscie moze byc problemRakso_The_Slayer pisze: Mam jeszcze takie pytanko techniczne. Jak będzie wyglądać sprawa połączenia turniej-konkurs? Są w tym samym czasie, tak? Co za tym idzie nie mogę sobie np odpicować modelu/oddziału, którym chciałbym zagrać na turnieju i jednocześnie wystawić go w konkursie? Czy może jest jakiś sposób na to?
)
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- swieta_barbara
- habydysz
Kazdy moze wystawic swojego Bazyliszka do konkursu (sedzia malarski z pewnoscia nie bedzie robil problemow).
Maly upgrade do regulaminu - 10zl wpisowe za prace.
Kerim wyrzezbil juz Sloneczniki, poszly do odlania, wg. opisu sa calkiem zajebiste.
Maly upgrade do regulaminu - 10zl wpisowe za prace.
Kerim wyrzezbil juz Sloneczniki, poszly do odlania, wg. opisu sa calkiem zajebiste.
i tak przeważnie 1 osoba maks 2-3 prace zgłasza 

10 za jedną?
To sobie chyba daruje...
To sobie chyba daruje...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
no to kurde ładnie, ja jeszcze nie zacząłemSexRocket pisze:a ja tam sie wystawieodpuszcze flaszke w drodze do wawy
jedna praca skonczona druga prawie a 3 juz na pulpicie
jak czas pozwoli to i jedna 40k wystawie ale to juz malo prawdopodobne

czas się brac do roboty chyba... a tu jeszcze na piwo trzeba iśc... ach te obowiązki...