potrzebuje obrazka!!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
potrzebuje obrazka!!
Strzasznie potrzebny mi jest szkic dwarfa , najlepiej minera , wybiegającego z kopalni, w formacie .jpg
Przetrząsnąłem już chyba cały net w poszukiwaniu takowego,ale nic nieznalazłem,a jest mi potrzebny na tą środę albo krucho z moją oceną z infy...także jeśliby ktoś wrazie znalazł to co mnie interesuje to byłbym dozgonnie wdzięczny
Przetrząsnąłem już chyba cały net w poszukiwaniu takowego,ale nic nieznalazłem,a jest mi potrzebny na tą środę albo krucho z moją oceną z infy...także jeśliby ktoś wrazie znalazł to co mnie interesuje to byłbym dozgonnie wdzięczny
Liczą się tylko czterej bogowie:Khorne,Tzeentch.....Gork i Mork
- Shakin' Dudi
- Masakrator
raczej gimnazjalne ;] mam taką fote potrzebna ci nadal? ;]
Krucho? To co ty z infy jesteś zagrożony?
U nas w gim niebyło 6stek... 1nek, 2jek, 3jek, 4rek też nie było. Pani wchodziła na czat i dawała wszystkim 5tki. Serio!
Ja jestem w mat-inf, w 1 klasie robiliśmy juz projekt sieci - i to niestety kabelkos. Rysunki w inteli-cadzie, budżet 10tys., uwzględnienie sprzętu, oprogramowania projekt itp.
W 2 klasie robiliśmy c++, php, troche javy i sporo kryptografii - ale takiej prostej, programy rotujące i takei tam bzdety.
W 3 olałem to bo zdecydowałem że to nie jest moje powołanie i bede zdawał historie i wos zamiast maty i fizy Nawet nei bardzo wiem co sie w szkola działo
Muk - macie fajnei w tym liceum
Pozdro, to ja radosny maturzysta
W 2 klasie robiliśmy c++, php, troche javy i sporo kryptografii - ale takiej prostej, programy rotujące i takei tam bzdety.
W 3 olałem to bo zdecydowałem że to nie jest moje powołanie i bede zdawał historie i wos zamiast maty i fizy Nawet nei bardzo wiem co sie w szkola działo
Muk - macie fajnei w tym liceum
Pozdro, to ja radosny maturzysta
Taa, też jestem w mat-inf. To jest to rozszerzona informatyka - 2 godz tygodniowo .. żal. W-Fu mam więcej .
Nie wiem jaka to szkoła i w jakim mieście, ale już na podstawie tego mogę powiedzieć, że jest godna poleceniaDaro pisze:Ja jestem w mat-inf, w 1 klasie robiliśmy juz projekt sieci - i to niestety kabelkos. Rysunki w inteli-cadzie, budżet 10tys., uwzględnienie sprzętu, oprogramowania projekt itp.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl