Rusza nowa liga Cytadeli
Re: Rusza nowa liga Cytadeli
Hmm, a moze parowa !? 2x 1100 np? Cus innego...

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Duże punkty tak, open tak, ale postacie specjalne nie. I tak będzie niezłe wygięcie, postacie nie są potrzebne 

"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Czy format open oznacza slaana z trzema enginami ? Demony z 3x30 horrorów ? VC na czterech wampirach i milionem kostek ? Sami sobie grajcie na takie fajne zasady... Mam lepsze rzeczy do roboty niż czekać do fazy magii i zdjąć armię po rzuceniu 20 kostek...
WoCh: 4+2+2+2+2+1+1+bound+bound=16 PD
Lizzi: 4+3+3+3+2=15 PD
Danonków i Vucetów nawet nie liczę...
Ostatnio zmieniony 7 lut 2010, o 10:36 przez Grolshek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
nom, dajcie normalne BP to i ja zagram 

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
No to chociaż niech będą duże punkty. Czas ligi zawsze można wydłużyć jakby ktoś mówił, że się nie wyrobimy z zagraniem na większe punkty.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
oj tam.... magia bym sie ak najbardziej miescil w bpGrolshek pisze:Czy format open oznacza slaana z trzema enginami ? Demony z 3x30 horrorów ? VC na czterech wampirach i milionem kostek ? Sami sobie grajcie na takie fajne zasady... Mam lepsze rzeczy do roboty niż czekać do fazy magii i zdjąć armię po rzuceniu 20 kostek...

To może rzeczywiście lepiej 2350 + BP. To powyżej to jakaś masakra by byłaManfred pisze:Grolshek to o czym mówisz to Limited
Open to by było : nie lizaki vs Doch tylko Mazdamundi+pare śmieć oddziałów vs Kairos Fateweaver+troche wiecej śmiecia
albo Karl Franz on Dragon vs Vlad von Carstein
itd

- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
???? Ktoś powie co to jest.Kielon pisze:Są, ale bierze się to z zasad terenów.Czy na Euro czasem nie są górki do nieba ? Byłoby gdzie stedzie pochować...
My natomiast zastanawiamy się nad comp scorem.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Czy ja wiem? Dwarfy maja thoreka, imperium ma franca na smoku, TK maja milion scorpionow, drycha w WE tez chyba najslabsza nie jest, orki maja jakiegos tam herosa z ld 10 a to wszystko przecierz stare armie. Wydaje mi sie ze open wbrew pozorom by troche wyrownal, na zasadzie kazdy ma cos turboprzegietego