No to wykorzystujac dlugi weekend, kontynuuje prace nad graficzna strona BP.
Zrobilem kilka banerkow reklamowych naszego forum, oraz button do sygnaturek . Mozna sie czestowac i sobie wrzucac .
Co do banerkow, to bedziemy prowadzic wymiane ze stronami turniejow. Wy umieszczacie nasz baner, my wasz . Prosta i uczciwa wymiana.
A teraz co jak wyglada:
baner 750x300:
baner 750x100 (wersja pierwsza):
baner 750x100 (wersja druga):
baner 468x60:
baner 400x50 (wersja pierwsza):
baner 400x50 (wersja druga, ktora jednak duzo warzy, wiec pewnie z niej zrezygnujemy):
button 125x60:
oraz button 80x20:
Jak byscie mieli jakies sugestie co do rozmiarow, ktore jeszcze mogl bym dorobic, tudziez jakies inne, to nie wstydzcie sie napisac .
Pozdro
[EDIT: dodalem banerki]
Banery reklamowe BP
Banery reklamowe BP
Ostatnio zmieniony 4 maja 2007, o 10:42 przez wafi, łącznie zmieniany 2 razy.
To teraz jeszcze tylko Wafi zapodaj tutorial dla idioty jak wrzucić banner BP na górę forum w phpBB, to spróbuję na forum Ośmiornicy wrzucić jak trochę czasu znajdę. (fakt, że jestem tam adminem nie oznacza, że umiem w php zrobić cokolwiek innego poza wykomentowaniem )
A licky boom boom down!!!
Ten baner jest genialny, naprawdę bardzo ładny. Teraz widać, że ten po prawej to elf na smoku
Joł siema, wróciłem
Banery są mega hiper turbo wypas, Wafi się spisał.
B_sk, uderz do mnie na GG, to Ci wyjaśnię jak zrobić taki baner jak ten na górze u nas. No chyba, że jest więcej chętnych?
B_sk, uderz do mnie na GG, to Ci wyjaśnię jak zrobić taki baner jak ten na górze u nas. No chyba, że jest więcej chętnych?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Shakin' Dudi
- Masakrator
jestTomash pisze:Joł siema, wróciłem