Szybkie pytania
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Re: Szybkie pytania
jaką trawkę polecicie do szarych podstawek? (podstawki do 40k z elementami ruin)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Każdą byle nie szarą.Afro pisze:jaką trawkę polecicie do szarych podstawek? (podstawki do 40k z elementami ruin)
np.: fioletowym i czarnym washem.Przemcio251 pisze:hej słuchajcie maluje właśnie lorda slanesha na wężu... użyłem tentacle pinka żeby mu armor pomalować da się to czymś przyciemnić bo jest troszkę za różowy
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Poszukuje tutoriala do robienia efektu bagiennej wody na podstawkach, chcialbym miec undeady wychodzace z bajora.
Shaman says:
-There is no evil spirits, but some just not like you.
-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.
-There is no evil spirits, but some just not like you.
-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.
Zdecydowanie DOT-em jest o wiele tanszy 8-9 zl za pol litra i bardziej dostepny. Bardzo ladnie zmywawrzycasz figsa na pare godzin i szczoteczka szorujesz i jest ok.
Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:
Zawsze chciałem być w Nemezis
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
gdzie można kupić plasticard i za ilę przeciętnie się kupuje coś takiego?
popatrz na allegro taniej niż w sklepach internetowych.
DOT to prawdziwy hit. Polecam.Truba25 pisze:Zdecydowanie DOT-em jest o wiele tanszy 8-9 zl za pol litra i bardziej dostepny. Bardzo ladnie zmywawrzycasz figsa na pare godzin i szczoteczka szorujesz i jest ok.
Wylejcie krety, zmywacze, cuda niewidy. Taniocha (nie dajcie się namówić na nic droższego, bo szkoda pieniędzy, a DOT i tak skuteczniejszy), skuteczność (jak narazie to nawet specjalnie nie musiałem szorować), a do tego nie niszczył mi tak figurek jak wiele innych specyfików...
Normalnie polski towar eksportowy!
- Aron_Banalny
- Masakrator
siemano, macie jakiś link do tuta o malowaniu rdzy?
tak na bardzo szybko: http://chestofcolors.com/url/1e
Użyj kleju UHU do styropianów.
Tak przy okazji- ma ktoś jakiś sposób na zmniejszenie napięcia powierzchniowego wody –tak żeby po wyschnięciu wody nie tworzyła się obwódka?? (mam nadzieje że będzie wiadomo o co mi chodzi)
Tak przy okazji- ma ktoś jakiś sposób na zmniejszenie napięcia powierzchniowego wody –tak żeby po wyschnięciu wody nie tworzyła się obwódka?? (mam nadzieje że będzie wiadomo o co mi chodzi)
Fear me mortals, for I am the Anointed...