Smokozord WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Smokozord WIP
Jak w temacie. Mały smoczek do HE. bydlaka było trzeba trochę powyginać bo oryginalnie garbusek z niego. skrzydła są z plastikartu giętego na podgrzewanej puszce i szkielet ze spinaczy. pozostały skrzydła do wylepienia i jeźdźcy. nie wiem tylko czy do siodła dolepić jakąś uprząż czy potraktować je jako swoisty "kocyk" na smoka.
szacunek
Wychodzi naprawde przezajebiście
Wychodzi naprawde przezajebiście
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
bardzo ciekawy patent, będę musiał kiedyś sam tego spróbowaćMr. J pisze:skrzydła są z plastikartu giętego na podgrzewanej puszce
ogólnie wygląda bardzo przyzwoicie. Szkoda tylko że od gorąca na skrzydlach porobily się purchle, może spróbuj je trochę podszlifować.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Prezentuje się ogólnie rzecz biorąc bardzo ciekawie
Popracowałbym nad skrzydłami. Wiem że to jeszcze WiP, ale teraz są takie... bez ostrych krawędzi, jakichś drapieżnych elementów. Wyglądają mało groźnie, a wręcz przywodzą trochę na myśl prace z plasteliny...
Btw. Dragon mag bardzo rzadko pojawia się na stołach. Mega klimat, ale średnia grywalność- szacun
Popracowałbym nad skrzydłami. Wiem że to jeszcze WiP, ale teraz są takie... bez ostrych krawędzi, jakichś drapieżnych elementów. Wyglądają mało groźnie, a wręcz przywodzą trochę na myśl prace z plasteliny...
Btw. Dragon mag bardzo rzadko pojawia się na stołach. Mega klimat, ale średnia grywalność- szacun