Wotan - Armia DE - Mroczne Driady PMotM LXXIII [18.10.2018]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Wotan - Armia DE - CoK
Bardzo przyjemne. Bynajmniej masz jednolitą kolorystykę armii. Ja tam wybrałem, aby u mnie pasowało do jednostki
Armia wygląda na prawdę porządnie i widać że włożyłeś w nią dużo pracy.
CoK'i wyglądają super nic im nie brakuje, podstawki również ładnie się komponują.
Kusznicy również super podstawki juz troszke uboższe niz u CoK'ów ale trzymają poziom. Jedynie zmieniłbym chyba tego czempiona stawiając go na normalnej podstawce bo teraz troche za bardzo sie wyróżnia.
A co do szafeczki to wiadomo że wypas Przydało by sie jej jakieś tło i było by juz w ogóle mega:)
Tak trzymaj!
Pozdrawiam:)
CoK'i wyglądają super nic im nie brakuje, podstawki również ładnie się komponują.
Kusznicy również super podstawki juz troszke uboższe niz u CoK'ów ale trzymają poziom. Jedynie zmieniłbym chyba tego czempiona stawiając go na normalnej podstawce bo teraz troche za bardzo sie wyróżnia.
A co do szafeczki to wiadomo że wypas Przydało by sie jej jakieś tło i było by juz w ogóle mega:)
Tak trzymaj!
Pozdrawiam:)
Zdjęcia teraz chyba są lepsze
Podstawki takie będzie miała cała armia, ale to mi trochę zajmie niczym wykończę te modele co już pomalowałem(na razie mi się nie che
Cold One Knight
Kusznicy
Podstawki takie będzie miała cała armia, ale to mi trochę zajmie niczym wykończę te modele co już pomalowałem(na razie mi się nie che
Cold One Knight
Kusznicy
Ostatnio zmieniony 19 lut 2010, o 14:43 przez Wotan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Bardzo fajne te podstawki robisz. Malowanie technicznie OK. Jak już wcześniej pisałem kolorystyka mi się nie podoba, ale raczej pasuje do DE
Ogólnie coraz lepiej
Ogólnie coraz lepiej
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
EgzekutOGR i Black GuaOGR dla urozmaicenia mojej armii, podobają mi się figurki Ironguts choć Executioner i Black Guard to i tak jedne z lepszych figurek
Ostatnio było dużo o proxach więc wrzucam swoje chyba że podejdą one jako filary
Miecz i Halabarda starałem się by były podobne do oryginałów, naramienniki również, a EgzekutOGR po bokach blachy
Proszę o komentarze i może jakieś sugestie jak ich jeszcze upodobnić do oryginałów
Ostatnio było dużo o proxach więc wrzucam swoje chyba że podejdą one jako filary
Miecz i Halabarda starałem się by były podobne do oryginałów, naramienniki również, a EgzekutOGR po bokach blachy
Proszę o komentarze i może jakieś sugestie jak ich jeszcze upodobnić do oryginałów
http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniejRasti pisze:Bardzo przyjemne. Bynajmniej masz jednolitą kolorystykę armii. Ja tam wybrałem, aby u mnie pasowało do jednostki
super fillery! Bardzo mi się podoba pomysł i wykonanie całej konwersji
pzdr!
pzdr!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
O kurcze. Przyznaje się bez biciaOptimusPrime pisze:http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniejRasti pisze:Bardzo przyjemne. Bynajmniej masz jednolitą kolorystykę armii. Ja tam wybrałem, aby u mnie pasowało do jednostki
spoko linka wrzucilem tak "edukacyjnie", nie chcialem nikogo obrazic.Rasti pisze:O kurcze. Przyznaje się bez biciaOptimusPrime pisze:http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniejRasti pisze:Bardzo przyjemne. Bynajmniej masz jednolitą kolorystykę armii. Ja tam wybrałem, aby u mnie pasowało do jednostki
Ogry fajnie zrobione, bronie trzymaja klimat DE. Troche nie pasuja mi same w sobie ogry - biorac pod uwage nienawisc delfow do innych ras... Moze dorobic im jakies lancuchy/ obroze? Tak zeby wygladali na niewolnikow walczacych dla DE(tak jak w przypadku giganta).
Absolutnie genialane świetna parodie dE
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
jako filery do DE marne... jak maneaterzy rewelka
"Ogry te zostały złapane w czasie jednej z wypraw Korsarzy, jeden z patroli zauważył polane pokrytą szczątkami martwych zwierząt. Gdzie właśnie dwa ogrątka rozrywały sarnę na pół, to okrucieństwo zafascynowało korsarzy którzy pochwycili malców i zawieźli do Naggaroth. Tam zostali wyszkoleni i wcieleni do armii Wiedzmiego Króla" ładna bajka
Dzięki za komentarze
Może i nie pasują do DE, ale podobają mi się te modele. Ci będą bez łańcuchów, ale Bulls mam właśnie zrobić(kiedyś może jako niewolników z łańcuchami prowadzonych prze DEOptimusPrime pisze: Ogry fajnie zrobione, bronie trzymaja klimat DE. Troche nie pasuja mi same w sobie ogry - biorac pod uwage nienawisc delfow do innych ras... Moze dorobic im jakies lancuchy/ obroze? Tak zeby wygladali na niewolnikow walczacych dla DE(tak jak w przypadku giganta).
Też myślałem nad takim czymś ale nie wiem jeszcze czy mi to wyjdzie.grabz pisze: Naramienniki przydałoby się połączyć na plecach(łańcuch lub fragment kolczugi).
Liche Purple -> Liche Purple+Chaos Black(w zagłębienia) -> Liche Purple+Dwarf Flesh(2-3 warstwy) ->Liche Purple+Bleched Bone(3-4 wastwy) = może tak tego nie widać ale w miarę tyle warstw wchodziDuderson pisze:Mam małe pytanko - jak cieniowałeś tuniki asassinów?
TO NIE JEST PARODIAlikaon pisze:Absolutnie genialane świetna parodie dE
Dzięki za komentarze