Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
-
- Kretozord
podchodzę do tego tematu z przymrużeniem okaTruePunk pisze:raczej nie odrozniasz dewocji od religijnosci.
Zamiast uwazac za praktykujacych tylko tych, ktorzy slepo jak debile wysluchuja pseudo 'autorytetow' koscielnych przeczytaj sobie Biblie.
Osoba ktora okresla sie mianiem praktykujacej, stosuje sie do Slowa Bozego - niekoniecznie zas do setki wymyslow pseudointelektualistow ktorzy probuja je interpretowac
Rozróżniam ale jako że kościół jest nasza matką czy tam ojcem to należy przestrzegać jego przykazań jakie głupie by nie były i zdać się na idiotyczne wymysły panów(?) w sukienkach i raczej nie ma tu mowy o żadnych własnych inerpretacjach w celu złagodzenia niektórych reguł i o takich ludziach właśnie mówię (i nie są to koniecznie ludzie radiomaryjni), i chyba teraz już rozumiesz że z takimi to o pewnych sprawach nie pogadasz
P.S śpiewać każdy może
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Kto by pomyslal, Naczelna Prowokatorko ; pSkavenblight pisze:A jak mi nie wierzysz.. zakrec sie w wolnej chwili wokol panien z choru koscielnego. Czasem zdarzaja sie perelki, a gardlo wycwiczone cotygodniowym spiewem wiele zdzialac moze (;
Wiesz, ja śpiewam w chórze kościelnym...
@kurka_z_podworka:
Mam sporo znajomych plci obojga w kregach okreslanych przez massmedia jako skrajnie-prawicowo-nacjonalistyzne. Wiec teoretycznie to tu powinien byc kwiat dewotek - i uwierz mi, ze wsrod niewiast ilosc o pogladach w stylu 'nic przed slubem' jest niewielka
PS. Jestes w stanie zapodac cytat z prawa kanonicznego czy czegokolwiek pokrewnego mowiacy ze seks przedmalzenski jest fuj? bo jesli nie, to same opinie klechow nie sa wiazace w zaden sposob, niezaleznie czy wyglasza je ministrant czy papiez..
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Reaktywuję, bo wczoraj przeczytałam coś, co dziś rano okazało się nie być tylko pijackim wytworem umysłu
Wiecie, teraz to żeby wejść na turniej, trzeba będzie powiedzieć, że mnie znacie
Nieee no. Wchodzę na forum 40k raz na rok, kiedy HunterKiller wrzuci tam nowy komiks, komentuję mało, a i tak okazuje się, że mnie tam znają. Everybody should know herAlexander na NG na forum 40k pisze:Hej.....,czekaj to Ty jesteś ta sławna 'bitewniaczka'.....??? Na największych polskich forach poświęconych bitewniakom piszą o tej jedynej........ Na serio, grasz w bitewniaki......???? To nie może być prawda , są wogóle Takie dziewczyny.....?
Wiecie, teraz to żeby wejść na turniej, trzeba będzie powiedzieć, że mnie znacie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
U nas na pomorzu jeszcze Natalia z Basią grywały ale teraz wogóle ich nie widuje(kto był na masterze w wakacje ten widzial, akurat obslugiwaly kompy) plus kojarze jescze jedną ale to chyba bardziej z 40k. Ale też zauważcie że głupio byście się czuli kiedy ktoś ze słodką twarzą i zniewalającym uśmiechem wklepuje waszą armię w ziemie No może jakimś pocieszeniem byłoby patrzenie nie na potyczkę ale na przeciwniczkę ;]
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ale jak się trafi damsko-męski frustrat, to jaką satysfakcją dla niego będzie wygrana!Jagal pisze:Ale też zauważcie że głupio byście się czuli kiedy ktoś ze słodką twarzą i zniewalającym uśmiechem wklepuje waszą armię w ziemie No może jakimś pocieszeniem byłoby patrzenie nie na potyczkę ale na przeciwniczkę ;]
Jagal, chodzi o BaltiCon? Właśnie, niech ktoś namówi Laurelin, żeby znowu pokazała jakieś swoje malunki. Przydałaby się wreszcie jakaś baba-niemoderator
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Tak jest, dokładnie A to bardziej na priv do scimniego albo malina (nie wiem czy Basia dalej maluje)Tomash pisze:Jagal, chodzi o BaltiCon? Właśnie, niech ktoś namówi Laurelin, żeby znowu pokazała jakieś swoje malunki. Przydałaby się wreszcie jakaś baba-niemoderator
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.