Jakby ktoś mógł tutaj przytoczyć jakąś konkretną taktykę przeciw nim byłbym zobowiązany
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
andmiz pisze:1. Czy dodatkowa kość dragon maga liczy się do ograniczeń z BP?
Semi pisze:1. tak analogicznie do slana
2. tak, masz wyraznie napisane ze jest high elf mage (byla jakas erata do tego ze mimo ze jest magiem HE to nie moze brac high magic, ale nie jestem pewien)
3. nie i nie. orzel nie jest single model jest monsterem i widzi 90 stopni
Semi pisze:1. tak analogicznie do slana
Semi pisze:1. tak analogicznie
Semi pisze:1. tak
Tego że nie może brać HM nie ma nie gdzie napisane. Jest tylko że Eltharion nie może, a o RGoH nic takiego nie ma.Semi pisze:2. tak, masz wyraznie napisane ze jest high elf mage (byla jakas erata do tego ze mimo ze jest magiem HE to nie moze brac high magic, ale nie jestem pewien)
andmiz pisze:1. Czy dodatkowa kość dragon maga liczy się do ograniczeń z BP?
Pozwolę sobie się nie zgodzić.Semi pisze:1. tak analogicznie do slana
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
nie można przegrać z jedną stroną a z drugą nie, albo wygrywasz albo przegrywasz ze wszystkimiZwolin pisze:jak nie nabiją wounda to i tak z jedną ze stron na 100% przegra jak nie z oboma i dostaje ranę
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Bo ja wiem... Lord VC całkiem nieźle się bije, ma 4 ataki, 7 WS i 5 S. Zabija przynajmniej 2 ellyrianów, przegrywa o 1 i dostaje ranę. Tyle, że potem może się leczyć.no i o to mi chodziło
taki VC lord wzięty od przodu i od tyłu nawet przez lekką jazdę jest skazany na śmierć
jak nie nabiją wounda to i tak z jedną ze stron na 100% przegra jak nie z oboma i dostaje ranę
a potem kolejną
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz