Galeria Elegancji (up- Danony 15.09.13)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Andronicus
Chuck Norris

Re: Galeria Elegancji (up- Abominacja 02.02.10)

Post autor: Andronicus »

Czerwone oko lepsze, jednak w tym wypadku nie przypomina przekrwionego oka bestii, tylko klejnot wsadzony w oczodół :P

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Andronicus pisze:Czerwone oko lepsze, jednak w tym wypadku nie przypomina przekrwionego oka bestii, tylko klejnot wsadzony w oczodół :P
Chyba masz nieco zbyt bujna wyobraznie :)

Fajnie to wyszlo w bejcy!
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
michnik000
Kretozord

Post autor: michnik000 »

Bardzo fajna abominacja, brawo =D>
Jednak uważam, że oko poprawki wygląda jak klejnot, ale to moje spostrzeżenie.
Fajnie by to wyglądało jakby było wściekle czerwone, z efektem bijącego światła.
Takie oko ukazujące rządzę mordu :)

Awatar użytkownika
Andronicus
Chuck Norris

Post autor: Andronicus »

Rince pisze:
Andronicus pisze:Czerwone oko lepsze, jednak w tym wypadku nie przypomina przekrwionego oka bestii, tylko klejnot wsadzony w oczodół :P
Chyba masz nieco zbyt bujna wyobraznie :)

Fajnie to wyszlo w bejcy!
Heh, no może, może :mrgreen: Jednak jak widać to nie tylko moje spostrzeżenie, oko seryjnie wygląda jak gem :P

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Ta abomka mi nie leży... Z drewna jest rzeźbiona czy jak?
No ale to moje zdanie.

Awatar użytkownika
Rion
Chuck Norris

Post autor: Rion »

E tam Rasti, nie jest najgorsza. To czerwone oko rzeczywiście lepsze, tylko właśnie takie klejnotowe :roll:

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Ok, wreszcie wyschła bejca na mojej szczurzej Katapie więc się pochwale :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
I co o niej myślicie, daje rade?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

Nie wiem czy dobrze widzę ale nie dostrzegam mechanizmu który by łapę do góry wywalał? Znaczy, jest mechanizm który ją ściąga w dół, w w jaki sposób leci w górę?
Nienajlepiej wyszły płomienie na świeczkach, w porównaniu do "zniczy" czy co to tam jest to są jakies kropelki, powinien być chyba ten płomień drobniejszy, w sensie bardziej pofałdowany/rzeźbiony.

Bejcowanie pierwsza klasa ;)
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

Awatar użytkownika
Aves
Chuck Norris

Post autor: Aves »

mehanizmem sa takie skrecone sznury, pomalowane na szaro
Shaman says:

-There is no evil spirits, but some just not like you.

-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

ok, już widzę, dzięki ;)
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Nice

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

imo w pyte katapka :) aż czuć ten smród od niej ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Dzięki panowie :)

I jeszcze fotka tyłu (lepiej widać liny w które wkręcone jest ramie :wink: ):
Obrazek
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

Post autor: gervaz »

bardzo przyzwoita katapulta - mi się przynjamnej podoba. Jakiej użyłeś podstawki (wymiary)?

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

50x50
Lepiej by wyglądała na rydwanowej, można by ją wtedy było fajniej rozbudować ale:
1. "Kochany" autor booka nie zaznaczył na jakiej podstawce powinna stać a i oryginalnej figurki nie ma.
2. z perspektywy gracza lepiej żeby podstawka byla jak najmniejsza.

Więc uznałem że zastosuje się do uściśleń: 40x40 lub 50x50. Z czego na tej mniejszej nie wiele by się zmieściło, więc została 50ka 8)

Awatar użytkownika
wiadrowod
Mudżahedin

Post autor: wiadrowod »

Fajnie wyszły świece, patent ze stojakiem na księge też mi się bardzo podoba.
Imo całkiem fajnie wyszło, ale fakt na rydwanówce możliwe że było by lepiej, jedyne co mi nie pasuje to to że jest jakaś taka mało dynamiczna :| dodał bym jakis podest z kołami lub coś w tym stylu ale to zależy od wizji autora, bądź co bądź całkiem całkiem , odemnie +

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Super
Obrazek

Awatar użytkownika
Rion
Chuck Norris

Post autor: Rion »

Model fajny.
Malowanie świetne.