Skład na ETC 2010
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na ETC 2010
Jestes nie w temacie Ziemko.
Wyjebane mam na Euro. Zrebi mnie czy pojada tam swietni gracze czy miernoty z ambicjami.
Od dawna zapowiadalem ze na Euro nie chce jechac i nic sie nie zmienilo. Problemu dogadywania sie z Thurionem nie ma i nie bedzie.
Kazdy wie za kogo go uwazam i to sie nie zmieni.
Pzdr
Wyjebane mam na Euro. Zrebi mnie czy pojada tam swietni gracze czy miernoty z ambicjami.
Od dawna zapowiadalem ze na Euro nie chce jechac i nic sie nie zmienilo. Problemu dogadywania sie z Thurionem nie ma i nie bedzie.
Pzdr
podpis nieregulaminowy - administracja
Malal pisze:Jestes nie w temacie Ziemko.
Pzdr
Chyba,ze tak - choc nie dziwie sie Tobie po tym jak rok temu Cie potraktowano...
Duza strata dla reprezentacji, ale co zrobic...
Barbara a mnie to nie łaska wpisać? Wiem że się mało odzywam ale to nie znaczy że macie mnie olewać Ale i tak jestem "Pru" więc co tamswieta_barbara pisze: 3. Dark Elves - sporo typow, Zaba, Xet, Jankiel, Darek, Robson
A teraz coś bardziej serio:
Must Have:swieta_barbara pisze:Moje typy armijne na ETC:
Must have:
1. Lizardmen (bo sa mega) <--- Mój typ
2. High Elves (bo maja najlepszego smoka) <-- moj typ
3. Deamons of Chaos (bo mamy thuriona)<--- mój typ
Ewentualnie (posortowane wedlug subiektywnej oceny przydatnosci):
1. Dogs of War (tanie koszty punktowe, duzo jednostek, smok, dzialo)
2. Bretonnia (bo mamy Debka)
3. Dark Elves (2 dobre potencjalne zlozenia v. Jankielowa vs duza czarodziejka) <--- mój typ
4. Vampire Counts (stabilny defens, wzmocniony w tym roku)
5. Skaven (dominacja, Storm Banner)
6. Wood Elves (stabilny defens podobnie jak VC, dorzucany do wszelkich niewygodnych paringow)
7. Orcs & Goblins (kolejny stabilny defens, choc slabszy od VC i WE poprzez wieksza podatnosc na psychologie, za to mocniej bijacy w LT)
8. Tomb Kings (anty defens, nisko w rankingu z racji na zwarzywienie kombosa TK - szczury na wystawianie defensow w paringach)
9. Beastmen (to sie jeszcze moze sporo zmienic, bo armia wciaz nie znana, dzis dopiero pierwsze testy booka na turnieju w Warszawie, ale armia rownie podatna na psychologie jak orki, a dodatkowo pozbawiona lekkiego strzelania) <-- Mój typ
Calkiem zajebista im ta kompozycja wyszla, nie ma co.
1: Lizzaki (bo mogą przyjać prawie wszystko i to rozwalić )
2: Doch ( bo mogą przjąć wszystko )
3: HE ( bo ładnie klepią demony )
4: DE ( bo mają hate )
5: Boch ( bo sa nowe i łatwo nimi zaskoczyć przeciwnika )
Na koniec moja wizja DE żeby nie było że się izoluje i moja kandydatura nie jest rozważana
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 37#p499537
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Nie skomentuje Kielon.
[']Bemowo[']Kielon pisze:Łączmy się w bólu.Ziemko pisze:Chyba,ze tak - choc nie dziwie sie Tobie po tym jak rok temu Cie potraktowano...
[']Kąty Węgierskie[']
Ziemko, a jak to niby "potraktowano" Malala?
Flame [on]
Ty tez Bless , a no tak, Ty w koncu z JH (flame goes on)
W gre będą wchodzić nowe bestie A one już takie słabe nie są.Hurtmaker pisze:tia - coś w stylu: o kurde ale mnie zaskoczyłeś! nie wiedziałem, że ktoś będzię grał tą mega plewną armią
Panowie zajmijscie się czymś poważniejszym a nie najazdem na tego czy tamtego.
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
bless pisze:[']Bemowo[']Kielon pisze:Łączmy się w bólu.Ziemko pisze:Chyba,ze tak - choc nie dziwie sie Tobie po tym jak rok temu Cie potraktowano...
[']Kąty Węgierskie[']
Ziemko, a jak to niby "potraktowano" Malala?
Flame [on]
Niegodnie.
Malal to troll którego sam pewnie musiałbym banować na forum ETC gdyby został wybrany kapitanem, ale rok temu, przy okazji wybory składu „środowisko” pokazało takie oblicze, że patrzeć się na wasze twarze odechciewało. I to pomimo wielu lat doświadczeń z wyborem składu.
Słowo „niegodnie” jest eufemizmem.
„Kurewstwo” jest znacznie bardziej adekwatnym określeniem.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Gdy widze odpowiedzi JJa to sobie mysla , a znow narzeka na cos, ale teraz skwitowal to genialnie i jak trafnie
- swieta_barbara
- habydysz
Jak bumerang.
Zobaczycie co mamy przygotowane na to euro.
Zobaczycie co mamy przygotowane na to euro.
Az strach sie bac
w druzynie wazny jest team spirit. dlatego malal, jak zajebiscie by nie gral, nie nadaje sie do reprezentacji.Ziemko pisze: Chyba,ze tak - choc nie dziwie sie Tobie po tym jak rok temu Cie potraktowano...
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
Może lepiej na to czego nie mamyswieta_barbara pisze: Zobaczycie co mamy przygotowane na to euro.
[*] Łomianki [*]bless pisze:[']Bemowo[']Kielon pisze:Łączmy się w bólu.Ziemko pisze:Chyba,ze tak - choc nie dziwie sie Tobie po tym jak rok temu Cie potraktowano...
[']Kąty Węgierskie[']