I będzie wracało, bez względu na to jaką historię będziecie próbowali stworzyć.Jak bumerang.
Skład na ETC 2010
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na ETC 2010
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
[]Anallandia[]Łączmy się w bólu.
[']Kąty Węgierskie[']
[']Bemowo[']
[*] Łomianki [*]
Wrocmy do bierzącego flejma/tematu
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Gobos pisze:w druzynie wazny jest team spirit. dlatego malal, jak zajebiscie by nie gral, nie nadaje sie do reprezentacji.Ziemko pisze: Chyba,ze tak - choc nie dziwie sie Tobie po tym jak rok temu Cie potraktowano...
Duza strata dla reprezentacji, ale co zrobic...
Malal jaki jest kazdy wie, ze potrafi walnac focha , raz gral na ETC (wtedy co Pasiak tez gral) i uwazam, ze tamta druzyna byla najbardziej rozrywkowa i wyluzowana ze wszystkich
A podobno najważniejsze miało być LD ;/ a nie jakiś spirytus...
Ostatnio zmieniony 11 lut 2010, o 15:11 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
W zeszlym roku zniesmaczyliscie ludziom ETC. Proste
- swieta_barbara
- habydysz
Moim zdaniem ETC bylo zniesmaczane konsekwentnie przez wiele lat, my po prostu zrobilismy maly przeciag.Ziemko pisze:W zeszlym roku zniesmaczyliscie ludziom ETC. Proste
Z flejma przechodzimy chwilowo na offtop.Żaba pisze:Jak dotychczas zrobił to 1 uczestnik - nie imputowałem niczego innego
@ Bless młodzi ojcowie są bardziej wyluzowani - prawda ja dziś spałem coś ze 4 godziny...
żółwik,
Ż.
Po pierwsze, pogratulować! Dopiero niedawno dowiedzialem sie, ze poza hobby łaczy nas radość wspolnego doświadczenia jakim jest ojcostwo. Masz synka, czy dziewczynkę?
A jesli chodzi o sen, to na szczescie mam kamienny sen i tylko natezenie decybeli odpowiadajace burzonemu budynkowi jest w stanie mnie obudzic. Tak wiec... dzis mialem szczescie i pospałem z 6h.
minęło już tyle czasu,a co niektórzy dalej duszą w sobie jakieś żale
to jest nie tylko dziwne ale i niezdrowe...może warto się przełamać i w wspólnym gronie opowiedzieć co nas boli.
ułatwię Wam i zacznę:
Cześć! mam 30 lat , nie piję, nie palę..a w zeszłym roku zostałem oszukany przez JH. chociaż nie miałem sznas jechać na Euro, to jednak uważam, że postapili niegodnie wykorzystując regulamin ligi do wyboru własnego składu na ETC z pominięciem paru fajnych chłopkaów i jednego dobrze grającego.
litości...
to jest nie tylko dziwne ale i niezdrowe...może warto się przełamać i w wspólnym gronie opowiedzieć co nas boli.
ułatwię Wam i zacznę:
Cześć! mam 30 lat , nie piję, nie palę..a w zeszłym roku zostałem oszukany przez JH. chociaż nie miałem sznas jechać na Euro, to jednak uważam, że postapili niegodnie wykorzystując regulamin ligi do wyboru własnego składu na ETC z pominięciem paru fajnych chłopkaów i jednego dobrze grającego.
litości...
To teraz czas na:
JH - Junior oraz
Inkwizytor - Kids
i szkółka bobobatla
JH - Junior oraz
Inkwizytor - Kids
i szkółka bobobatla
RIP
Hurtmaker, moze po prostu jestes jedynym, który trzyma w sobie te żale
RIP
No Ty Żabciu najlepiej wiesz o tymŻaba pisze:P.S. do listy Garga dorzuciłbym Ogry - wiemy że są skutecznym antidotum na bretę
A skąd Ty możesz o tym wiedzieć?Gobos pisze:w druzynie wazny jest team spirit. dlatego malal, jak zajebiscie by nie gral, nie nadaje sie do reprezentacji.
Grałeś z nim w teamie? Mi się zdarzyło i chwalę sobie tę grę.
Zresztą całą ekipa jak grałem na ETC była fajna i wg mnie bardzo zgrana choć nie pochodziła z [ w miarę ] jednego środowiska.
Nie było spięć i niedomówień.
Grało się zajebiście nie Żaba?
Za dużo wymagasz Robson...Robson pisze:A podobno najważniejsze miało być LD ;/ a nie jakiś spirytus...
Bardzo skromnie Barbara.swieta_barbara pisze:Moim zdaniem ETC bylo zniesmaczane konsekwentnie przez wiele lat, my po prostu zrobilismy maly przeciag.
Pytanie tylko czy takiego przeciągu potrzebowaliśmy i chcieliśmy?
Panowie spokojnie i bez nerwów.
Pożartować też można ale do jakichś wniosków dojść trzeba i gadać dla samego gadania to strata czasu
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned