Ankieta odnosnie DMP
Ankieta odnosnie DMP
Na prosbe Piszczaly zakladam glosowanie odnosnie tegorocznego DMP, pozwoli to organizatorom poznac Wasze zdanie. Glosowanie jest oczywiscie pogladowe i ostateczna decyzja moze ulec zmianie.
- swieta_barbara
- habydysz
Bo nie chce mi sie brac dodatkowego dnia wolnego, zaglosowalem na B.
j.w.
B - jak wyzej. poza tym ze Wschodu jest troche dalej
Zabciu jaki ty jestes pociesznyŻaba pisze:A Bo nie chce mi się jechać na DMP i mam nadzieję że innych też zniechęcę
Ż.
Sam zaglosowalem na A , bo po takiej duzej absencji wfbowej z wielka checia spedze mile czas w doborowym towarzystwie, a im dluzej tym lepiej
Ale to że dłużej nie znaczy że przyjedzie więcej osób, przy 'A' jak dla mnie na pewno będzie mniej. A w DMP chodzi chyba także o frekwencje.
ja podpowiem tylko ze rozklad bitw w opcji 3 dniowej jest tak ustawiony (jak pewnie co bardziej spostrzegawczy zauwazyli) zeby mozna bylo spokojnie dojechac, zagrac bez cisnien czasowych i o normalnej godzinie wrocic do domu, nawet do samego lublina czy bialegostoku a i na imprezy nocne bedzie wiecej czasu
B, bo jest mało prawdopodobne, że wygospodaruję 3 dni.
3 dniowe super, więcej imprez, grania etc. ale pomyślcie o ludziach którzy nie dostana urlopu lub po prostu nie mogą go wziąć. DMP jest akurat taką imprezą,na której, każdy chciałby się pobawić, część ludzi pewnie odpadnie jeśli będzie 3 dniowe ;(
Zagłosowałem na 2 dni i 5 bitew.
Jak dla mnie to trzeba poświęcić jeden dzień na dojazd i dodatkowy jeden na powrót. Z dwoma dniami na bitwy to 4,a 5 dni z batlowcami to zdecydowanie za dużo.
Przy głosowaniu wziąłem pod uwagę ośrodki ze wschodniej Polski dla których dojazd do Gorzowa to istna masakra.
Jak dla mnie to trzeba poświęcić jeden dzień na dojazd i dodatkowy jeden na powrót. Z dwoma dniami na bitwy to 4,a 5 dni z batlowcami to zdecydowanie za dużo.
Przy głosowaniu wziąłem pod uwagę ośrodki ze wschodniej Polski dla których dojazd do Gorzowa to istna masakra.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Green przesadzasz - w piatek start pewnie bedzie ok 13-14 , wiec spokojnie mozna rano wyjechac z kazdego niemal miejsca w Polsce i byc o czasie , a zakonczenie bitew ok 14 w niedziele daje mozliwosc takze powrotu tego samego dnia.
j.w.swieta_barbara pisze:Bo nie chce mi sie brac dodatkowego dnia wolnego, zaglosowalem na B.