Ankieta odnosnie DMP

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

Zablokowany

Ile bitew i dni ma trwac DMP?

3 dni - piatek, sobota, niedziela 2+3+1 bitwa
71
37%
2 dni - sobota, niedziela 3+2 bitwy
121
63%

Liczba głosów: 192
Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Re: Ankieta odnosnie DMP

Post autor: Morrok »

Smiechu pisze:Jeżeli zależy Ci na spotkaniu z rodziną i na DMP to weż rodzine ze sobą - Ty będziesz grał, a żona poleci z dzieciakami na miasto - Gorzów jest naprawde ładnym miestem i jest co tam robić.
Kurwa, padłem :rotfl:
Może jeszcze organizatorzy będą musieli zorganizować żłobek dla Żaby i Blessa, a ich drogim paniom wstęp do jakiś salonów ;)

rozjebał mnie ten tekst po całości.... :D

Awatar użytkownika
Lucas
Chuck Norris

Post autor: Lucas »

Jasne, bo jeszcze wygra niewłaściwa opcja i co wtedy?? :D

Awatar użytkownika
Jose
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Jose »

Smiechu pisze: Jeżeli zależy Ci na spotkaniu z rodziną i na DMP to weż rodzine ze sobą - Ty będziesz grał, a żona poleci z dzieciakami na miasto - Gorzów jest naprawde ładnym miestem i jest co tam robić.
wybacz ale w moim mniemaniu spędzanie czasu z rodziną nie polega na tym, że ja spędzam cały dzień przy stole, a żona z dzieckiem (chociaż go jeszcze nie mam) biega sobie po sklepach itp. ;)
www.for2players.pl

The truth is usually just an excuse for a lack of imagination.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Rzymek pisze:Może to być święto battla ale to niech zwycięzca 3 dniowego turnieju nie nazywa się mistrzem polski tylko dlatego bo możliwe że lepsi gracze przyjechać nie mogli;)
Mówisz o sobie z tym że nie będziesz mógł przyjechać??

(no offence)

Myśle że konkurencja będzie wystarczająco duża, bo można po coponiektórych postach stwierdzić iż elita na 100% przyjedzie :)

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Post autor: morgan10005 »

Morrok pisze: Kurwa, padłem :rotfl:
Może jeszcze organizatorzy będą musieli zorganizować żłobek dla Żaby i Blessa, a ich drogim paniom wstęp do jakiś salonów ;)
Ciekawy pomysł :idea: wart zastanowienia.

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Smiechu pisze:
Rzymek pisze:Może to być święto battla ale to niech zwycięzca 3 dniowego turnieju nie nazywa się mistrzem polski tylko dlatego bo możliwe że lepsi gracze przyjechać nie mogli;)
Mówisz o sobie z tym że nie będziesz mógł przyjechać??

(no offence)

Myśle że konkurencja będzie wystarczająco duża, bo można po coponiektórych postach stwierdzić iż elita na 100% przyjedzie :)
No i tutaj jest sedno. DMP to nie jest turniej dla ELITY. Przynajmniej w znaczeniu moim, i jak widzę wielu innych.
Pamiętajmy, że teamy wstępnie są 5 osobowe, co oznacza, że cała 5 musi wziąć urlop na ten dodatkowy dzień. Część osób ma biznesy, część ma rodziny, część może mieć jakieś deadline`y w pracy... czysto hipotetycznie.
Release the Przemcio!

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

a bo widze, ze wtedy sie kaleson nie pojawi i furion

;)

a tak serio wczesniej mialo byc 6 bitew... Jak rozumiem wynik byl zly wiec potrzebne jest jeszcze jedno glosowanie?

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Morrok pisze:
Smiechu pisze:Jeżeli zależy Ci na spotkaniu z rodziną i na DMP to weż rodzine ze sobą - Ty będziesz grał, a żona poleci z dzieciakami na miasto - Gorzów jest naprawde ładnym miestem i jest co tam robić.
Kurwa, padłem :rotfl:

rozjebał mnie ten tekst po całości.... :D

hehe
mnie też, ale co poradzić, kiedy ktoś żali sie na brak czasu dla rodziny na forum zamiast zastanowić sie nad tym w domu i próbować coś zmienić w sowim życiu by zaspokoić swoe potrzby (zarówno rodzinne jak i hobbystyczne)

Jose pisze: wybacz ale w moim mniemaniu spędzanie czasu z rodziną nie polega na tym, że ja spędzam cały dzień przy stole, a żona z dzieckiem (chociaż go jeszcze nie mam) biega sobie po sklepach itp. ;)
Kurde to soro nie masz dzieci to raczej nie widze problemu.
Chłopie - chyba jesteś krótko żonaty bo generalnie za pare lat będziesz sie cieszył że masz możliwość wyskoczenia na 3 dni pograć z kumplami w WFB i nie słuchać żony przy okazji.

trikk pisze: Część osób ma biznesy, część ma rodziny, część może mieć jakieś deadline`y w pracy... czysto hipotetycznie.

Niestety też mam to na uwadze w swoim przypadku, bo również może coś mi wypaść istotnego w robocie, ale generalnie będę robił wszystko by być na turnieju.

Są zdażenia losowe któych nie przewidzimy - niczym jak w battlu - losowość jest dość duża.

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Shino pisze: a tak serio wczesniej mialo byc 6 bitew... Jak rozumiem wynik byl zly wiec potrzebne jest jeszcze jedno glosowanie?

=D> =D> =D>

Ale na to głosowanie można nieźle wpłynąć zakładając kilka kont :wink:

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Smiechu pisze:
trikk pisze: Część osób ma biznesy, część ma rodziny, część może mieć jakieś deadline`y w pracy... czysto hipotetycznie.

Niestety też mam to na uwadze w swoim przypadku, bo również może coś mi wypaść istotnego w robocie, ale generalnie będę robił wszystko by być na turnieju.

Są zdażenia losowe któych nie przewidzimy - niczym jak w battlu - losowość jest dość duża.
Będziesz miał akcje "odśnieżanie"?

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

A Ty uparcie chcesz ją jeszcze zwiększyć. IMO szanse, że ktoś będzie miał emergency związane z pracą w tygodniu jest większe niż w weekend ;]
Release the Przemcio!

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Shino pisze:Jak rozumiem wynik byl zly wiec potrzebne jest jeszcze jedno glosowanie?
Shino jak będziesz chciał ustawić jakieś głosowanie to do Kacpra, stawka ta sama co zwykle: 100zł i pół litra.
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Kalesoner pisze: Shino jak będziesz chciał ustawić jakieś głosowanie to do Kacpra, stawka ta sama co zwykle: 100zł i pół litra.
czyli 2 dodatkowe itemy do orasow i pol litra dla mnie i mma glosowanie w kieszeni?

wypas :D

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

morgan10005 pisze:
Tak qrwa - w Lecie będę wywoził śnieg z pod Hipermarketów.

Brawo Morgan - naprawde teraz to błysnołeś - aż mnie oślepiło.

PS.
Niezależnie jakie to będzie emergency - zawsze moge wsadzić brata na maszyne by robił za mnie.
Wyjątkiem są awarie których nie sposób przewidzieć.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Smiechu pisze:
morgan10005 pisze:
Tak qrwa - w Lecie będę wywoził śnieg z pod Hipermarketów.

Brawo Morgan - naprawde teraz to błysnołeś - aż mnie oślepiło.

Qwa koleś...

A teraz uczymy się słówek:
Ironia [ a teraz uwaga bo to trudne] Sarkazm...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

:D -zapomniałem dodać i już po całości

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

wyluzujcie moje drogie panie, glosowanko jest dla naszej orientacji i nie ma sie co klocic, prosilem aby kazdy wyrazil swoja opinie dlaczego glosowal tak a nie inaczej a nie zebyscie sie klocili ktora opcja jest bardziej sluszna.
nie ukrywam ze my jako organizatorzy mamy juz jakies swoje pomysly, a owe glosowanie ma nam pomodz podjac ostateczna decyzje i zadnie klotnie nic tu nie dadza, wiec wzuccie na luz
Ostatnio zmieniony 11 lut 2010, o 19:06 przez SexRocket, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazek

zaborek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: zaborek »

Wiecie co... przy calej tej dyskusji mozna na prawde stracic szacunek dla niektorych za to, jak malo okazuja szacunku dla innych.

Widac do niektorych spraw trzeba dorosnac... nie wiem, moze studia skonczyc, moze na wojne pojechac, moze rodzine zalozyc, moze prace stracic, moze cudem wyjsc calo z wypadku, moze zostac okradzionym albo wyrzuconym z pociagu nocnego.. a moze i niektorzy nigdy nie wyrosna z zachowywania sie jak przedszkolaki w piaskownicy.

Mam tylko nadzieje, ze organizatorzy zachowaja przede wszystkim zdrowy rozsadek i nie dadza sie zakrzyczec nazwijmy to delikatnie "niegzecznym" chlopcom...

Pozdrawiam
Seek honour as you act
and you will know no fear

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

ja tam stanowczo jestem za trzema dniami. jakby się dało to i cztery. jak swięto to święto :)
frekwencja nie jest dla mnie jakimś fetyszem, komu zależy to przyjedzie.
ja na pewno nie bede się gorzej bawił jak będzie 200 osób.

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Czemu nie ma opcji 4+2
Obrazek

Zablokowany