WOCH na 1000 punktów
WOCH na 1000 punktów
1. 1 x Chaos sorcerer: Mark of Slaanesh, Steed of Slaanesh, Enchanted Shield, gen. - 130 pkt.
2. 5 x Chaos Knight: Mark of Slaanesh - 210 pkt.
3. 5 x Chaos Knight: Mark of Slaanesh - 210 pkt.
4. 5 x Chaos Warhound - 30 pkt.
5. 5 x Chaos Warhound - 30 pkt.
6. 5 x Chaos Warhound - 30 pkt.
7. 5 x Maruder Horseman: Mark of Slaanesh, flail - 85 pkt.
8. 5 x Maruder Horseman: Mark of Slaanesh, flail - 85 pkt.
9. 5x Forsaken - 90 pkt.
10. 18 x Chaos Maruder: Mark of Slaanesh, GW - 100 pkt.
2. 5 x Chaos Knight: Mark of Slaanesh - 210 pkt.
3. 5 x Chaos Knight: Mark of Slaanesh - 210 pkt.
4. 5 x Chaos Warhound - 30 pkt.
5. 5 x Chaos Warhound - 30 pkt.
6. 5 x Chaos Warhound - 30 pkt.
7. 5 x Maruder Horseman: Mark of Slaanesh, flail - 85 pkt.
8. 5 x Maruder Horseman: Mark of Slaanesh, flail - 85 pkt.
9. 5x Forsaken - 90 pkt.
10. 18 x Chaos Maruder: Mark of Slaanesh, GW - 100 pkt.
Statystyka to dziwka.
jakos ten mag mi nie wyglada... Lore of Slaanesh jakies wypasne imho nie jest, lepiej nurgla + Book of Secret. Ew bez lora i z fire cisnac. Steed of slaanesh wg mnie pod maga to zbyt duzo, lepiej bardeda.
A maruderzy chyba maja ustac, wiec trzeba im statica duzego dac. Muzyk, sztandar, lub la+shield aby stali bo atakowac tym nie bedziesz chyba...
to takie moje uwagi.
A maruderzy chyba maja ustac, wiec trzeba im statica duzego dac. Muzyk, sztandar, lub la+shield aby stali bo atakowac tym nie bedziesz chyba...
to takie moje uwagi.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
- gerald_tarrant
- Masakrator
ja tez uważam , że na takie male punkty najlepszy dyskowiec z okiem, BoS i krzykiem
wole nurglite z BoS, z tego powodu ze dyskowca biore jako generala ;P
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
Szczur22
Szczur22
Wywaliłbym forsakenów i pieszych marudów i wstawił za nich maga lub BSBka na dysku. Przyda Ci się na maszynki lub jakieś śmieci. No i będzie się uzupełniał z szybkim magiem slanesza, ale on mi się ostatnio nie spisał więc mam mieszane uczucia.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole