My chcielismy.bigpasiak pisze:[Pytanie tylko czy takiego przeciągu potrzebowaliśmy i chcieliśmy?
Skład na ETC 2010
Moderator: swieta_barbara
- swieta_barbara
- habydysz
Re: Skład na ETC 2010
A WY to kto?swieta_barbara pisze:My chcielismy.bigpasiak pisze:[Pytanie tylko czy takiego przeciągu potrzebowaliśmy i chcieliśmy?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
aby nauczyć się grać.zobaczymy, jeszcze pół sezonu przede mną!
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
moja cierpliwość jako nauczyciela też ma swoje granice
moze Malal ?
moze Malal ?
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Żaba że lubisz dominować to wiemy ale w dr Housa się nie baw bo Ci to nie raczej wychodziŻaba pisze: P.S. do listy Garga dorzuciłbym Ogry - wiemy że są skutecznym antidotum na bretę
A puki co sami stwarzacie burdel zamiast robić to co należy
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Ech...GarG pisze:Żaba że lubisz dominować to wiemy ale w dr Housa się nie baw bo Ci to nie raczej wychodziŻaba pisze: P.S. do listy Garga dorzuciłbym Ogry - wiemy że są skutecznym antidotum na bretę
Nie wiesz o co chodzi, więc daruj sobie...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
SSSSSSIIIIIJJJJJJJJ!!!!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Ja na przykład takiego tonu i treści wypowiedzi nie rozumiem. O ile w zeszłym roku broniłem Twojej sytuacji (na co tez może miałeś wyjebane) to teraz uważam, że to co piszesz i cała Twoja postawa niczemu dobremu nie służą. Powinieneś wyciągnąć jakieś wnioski i wyluzować. Chyba taka rada to nic złego. Więcej dobrej klasyki.Ziemko pisze:Malal pisze:Jestes nie w temacie Ziemko.
Wyjebane mam na Euro. Zrebi mnie czy pojada tam swietni gracze czy miernoty z ambicjami.
Od dawna zapowiadalem ze na Euro nie chce jechac i nic sie nie zmienilo. Problemu dogadywania sie z Thurionem nie ma i nie bedzie.
Kazdy wie za kogo go uwazam i to sie nie zmieni.
Pzdr
Chyba,ze tak - choc nie dziwie sie Tobie po tym jak rok temu Cie potraktowano...
Duza strata dla reprezentacji, ale co zrobic...
ps: jak nie ciśnieniujemy się przy stole to gadamy chyba wszyscy razem normalnie ? Skąd takie spięcia na forum.
Każdy przyzna mi w tej materi rację
Lepiej sie cisnieniowac na forum niz przy stole...Imho cisnieniowanie sie podczas przesuwania malych zolnierzykow jest smieszne i zalosne. Najlepiej to sie w ogole nie cisnieniowac
Generalnie trzeba potępić postawę: mam wyjebane w kumpli, euro itp. Może jestem zbyt szczery i nie powiniene tego pisać, ale taka wypowiedź to żenada. Wyjebane to można mieć w byłą dziewczyne albo w polityke. Koniec tematu. Po prostu musiałem napisać co o tym myślę.
pozdr.
pozdr.
- swieta_barbara
- habydysz
Moge sie zajac losowaniem.
[Pierwszym szczęśliwym zwycięzcą został pan Józek z Malca. O grach figurkowych wprawdzie nigdy nie słyszał ale grywał w szkole średniej w szachy i chętnie podjął się wyzwania. Pan Józek z zawodu jest stolarzem i postanowił sam sobie zrobić armię aby zaoszczędzić pieniądze. Na Euro napewno się wyrobi. Malowanie... oczywiście bejca! Pan Józek jest profesjonalistą w tej dziedzinie, robi to sprawnie i dokładnie.]
I Ty możesz być szczęśliwym kadrowiczem na Euro, czekaj na następne losowanie!
I Ty możesz być szczęśliwym kadrowiczem na Euro, czekaj na następne losowanie!
Przecież wybór składu na ETC to właśnie polityka.Wyjebane to można mieć w byłą dziewczyne albo w polityke.
RIP