Koszulki polo + naszycia
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Koszulki polo + naszycia
Witam!!!
Planujemy zmienic koszulki klubowe na polowki z naszywanymi ksywami i logiem klubu , chcielibysmy koszulki dobrej jakosci ( 100% bawelna) , tak samo dobrym wyszysciem , czy ktos z innych klubow moglby dac jakies namiary na dobra firme sie tym zajmujaca?
Rogaty? Animosity ? Snot ?
Planujemy zmienic koszulki klubowe na polowki z naszywanymi ksywami i logiem klubu , chcielibysmy koszulki dobrej jakosci ( 100% bawelna) , tak samo dobrym wyszysciem , czy ktos z innych klubow moglby dac jakies namiary na dobra firme sie tym zajmujaca?
Rogaty? Animosity ? Snot ?
jak by ktos dawal te namiary to zrobcie to w temacie to moze i ja skozystam
http://fwkis.pl/
Ja tam u nich załatwiałem, co prawda z Rzeszowa, więc może się przesyłka nie opłącać nieco, ale przynajmniej macie kogoś wypróbowanego
Jedyny problem jest taki, że dla wzorów wyszywanych mają dosyć małe matryce, ale do się z nimi dogadać
Ja tam u nich załatwiałem, co prawda z Rzeszowa, więc może się przesyłka nie opłącać nieco, ale przynajmniej macie kogoś wypróbowanego
Jedyny problem jest taki, że dla wzorów wyszywanych mają dosyć małe matryce, ale do się z nimi dogadać
SZARŻAAA!!!
new steggie has super huge multi fire high strength big blowguns
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
dla ŚP Vendetty załatwiał wszystko Truepank i wszystko wyszło świetnie jakościowo i cenowo. Mimo, ze nie ma go już wśród nas na forum, to polecam zgłosić się do niego
putoa alasti avantoon!
Animosity śpieszy za ratunkiem
Nasz klub ma bardzo dobre kontakty z firmą reklamową w Szczecinie, gdyż jedna z naszych klubowiczek ma ciocię właścicielkę
Wyjaśniam jak to wygląda:
- naszywki można zrobić, ale zazwyczaj lepiej samemu je przygotować, bo własny sitodruk-szyw (czy jakoś tak) jest robiony tylko na zamówienie i opłaca się przy dużej ilości koszulek
- My w Animosity mamy 100% koszulki z bawełny, ale z nadrukiem wygrzewanym - Ja sobie chwalę, bo mam ją już 2 lata, setki prań i żadna literka nie zeszła. Aczkolwiek wiadomo nie wolno prać w wysokich temperaturach.
- Można zamówić rodzaj, kolor koszulki w firmie reklamowej lub nadesłać pakiet swoich koszulek.
- Nadruki można robić na wszystkim, nawet na bieliźnie...
To tak mniej więcej. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to zapraszam na priva - koszty wysyłki chyba minimalne takie jak za zwykłą paczką, ewentualnie mogę podrzucić na jakiś turniej Animosity Szczecin pomoże każdemu klubowi
W razie jakichkolwiek pytań śmiało piszcie.
pozdrawiam
Lucas
Nasz klub ma bardzo dobre kontakty z firmą reklamową w Szczecinie, gdyż jedna z naszych klubowiczek ma ciocię właścicielkę
Wyjaśniam jak to wygląda:
- naszywki można zrobić, ale zazwyczaj lepiej samemu je przygotować, bo własny sitodruk-szyw (czy jakoś tak) jest robiony tylko na zamówienie i opłaca się przy dużej ilości koszulek
- My w Animosity mamy 100% koszulki z bawełny, ale z nadrukiem wygrzewanym - Ja sobie chwalę, bo mam ją już 2 lata, setki prań i żadna literka nie zeszła. Aczkolwiek wiadomo nie wolno prać w wysokich temperaturach.
- Można zamówić rodzaj, kolor koszulki w firmie reklamowej lub nadesłać pakiet swoich koszulek.
- Nadruki można robić na wszystkim, nawet na bieliźnie...
To tak mniej więcej. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to zapraszam na priva - koszty wysyłki chyba minimalne takie jak za zwykłą paczką, ewentualnie mogę podrzucić na jakiś turniej Animosity Szczecin pomoże każdemu klubowi
W razie jakichkolwiek pytań śmiało piszcie.
pozdrawiam
Lucas
- dziekanotr
- Wodzirej
Manfred, Dastor, rozkmincie se firme STELMAN w pruszkowie, mam z klubu biliony takich koszulek z nazwiskami i roznymi pierdolami od nich i sa w porzadku materialowo i cenowo
Damn Lucas myslalem ,ze macie naszywane - nie chcemy zadnego nadruku juz...
Ja moze nie zamawiam ;-) ale wyraze sowje zdanie jako osoba posiadajaca ogolnie troche zamawianych koszulek z nadrukami/wyszyciami.
Bardzo dobrze Ziemko ze nie chcecie nadruku/prasowanki. Wyszywane oprocz tego ze trzymaja sie lepiej, wygladaja o wiele bardziej zajebiscie (no offence Animosity). Zwlaszcza ze wyszywanie mega pasuje pod klimat polowek ;)
Bardzo dobrze Ziemko ze nie chcecie nadruku/prasowanki. Wyszywane oprocz tego ze trzymaja sie lepiej, wygladaja o wiele bardziej zajebiscie (no offence Animosity). Zwlaszcza ze wyszywanie mega pasuje pod klimat polowek ;)
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
ja bym nie kombinował, tylko kupil w jakiejś hurtowni 10-15 fajnych polówek, a po naszywki poszedł pod adres:
www.naszywki.com.pl
Solidna, sprawdzona firma - zrobią wam tyleż egzemplarzy zajebistej naszywki.
Potem tylko wizyta u jakiegos krawca na miescie i pare zeta za naszycie na polówkę.
Biznes sądzę że wyjdzie wam w okolicach 50 zł za koszulkę (ciut drozej niż na prasowanko-nadruki); no i roboty troche więcej, ale efekt warty swej ceny i niezniszczalny (mamy polówki z naszywka z logo strefy zero sprzed 5-6 lat, i nadal sie trzymają - przy zużyciu koszulki po prostu odpruwasz naszywke i trzaskasz ja na nowa polówkę).
www.naszywki.com.pl
Solidna, sprawdzona firma - zrobią wam tyleż egzemplarzy zajebistej naszywki.
Potem tylko wizyta u jakiegos krawca na miescie i pare zeta za naszycie na polówkę.
Biznes sądzę że wyjdzie wam w okolicach 50 zł za koszulkę (ciut drozej niż na prasowanko-nadruki); no i roboty troche więcej, ale efekt warty swej ceny i niezniszczalny (mamy polówki z naszywka z logo strefy zero sprzed 5-6 lat, i nadal sie trzymają - przy zużyciu koszulki po prostu odpruwasz naszywke i trzaskasz ja na nowa polówkę).
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
my mamy polo fruit of the loom 100% bawelna, do tego naprasowanki po okazyjne od znajomego (Eustis z Draconisu) wyszlo tez cos kolo 50zl za koszulke
ja koszulke klubowa planuje zakladac raz na rok na DMP wiec zuzycie i spranie jej predko nie grozi zreszta my mamy wyjebiste logo na plecach i dwa nadruki na klacie wiec naszywka/wyszywanka raczej by nie wchodzila w gre
a ci co nosza czesciej tez jakos na jakosc nie narzekaja chyba
ja koszulke klubowa planuje zakladac raz na rok na DMP wiec zuzycie i spranie jej predko nie grozi zreszta my mamy wyjebiste logo na plecach i dwa nadruki na klacie wiec naszywka/wyszywanka raczej by nie wchodzila w gre
a ci co nosza czesciej tez jakos na jakosc nie narzekaja chyba
Cosmo pisze:Ja moze nie zamawiam ale wyraze sowje zdanie jako osoba posiadajaca ogolnie troche zamawianych koszulek z nadrukami/wyszyciami.
Bardzo dobrze Ziemko ze nie chcecie nadruku/prasowanki. Wyszywane oprocz tego ze trzymaja sie lepiej, wygladaja o wiele bardziej zajebiscie (no offence Animosity). Zwlaszcza ze wyszywanie mega pasuje pod klimat polowek
Problem jest tego rodzaju, ze chcemy duze logo na plecy ( ok 20cm x 20 cm) plus indywidualna ksywka na klacie. Z tego co wiem firmy wyszywajace z zrobieniem loga na plecy na XXX koszulek nie ma problemu , ale indywidualne ksywki to juz wiekszy problem...
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Jeśli nie robi Ci róznicy że dopłacasz 10 czy 15 zeta do tego biznesu, to nie powinno być problemu.ale indywidualne ksywki to juz wiekszy problem...
Beasts of Chaos - circa 5k
Kasa to raczej mniejszy problem. Mysle, ze za dobrze wykonana koszulke 70zl moge bez problemu dac.
Ziemko jak kojarzysz koszulki Frontu Wschodniego to zdaje się zamawiałem w tej firmie: http://koszulki.net/
Firma jest z Warszawy. Logo w formacie wektorowym +czcionka jeśli chcesz mieć nietypową. Bez problemu robią duży nadruk na plecy oraz logo +ksywa z przodu Z tego co na tę chwilę kojarzę to z przygotowaniem matrycy +koszulki +druk za 15 koszulek powinno się zmieścić w 60PLN im więcej koszulek tym wiadomo taniej (przynajmniej tak było wcześniej). Koszulki są dobrej jakości i piorą się elegancko. Jest różnica od tureckiej czy chinskiej masówki.
Jak coś to napisz mi PM poszukam w domu pliku xls z kosztami tego co zamawiałem.
Firma jest z Warszawy. Logo w formacie wektorowym +czcionka jeśli chcesz mieć nietypową. Bez problemu robią duży nadruk na plecy oraz logo +ksywa z przodu Z tego co na tę chwilę kojarzę to z przygotowaniem matrycy +koszulki +druk za 15 koszulek powinno się zmieścić w 60PLN im więcej koszulek tym wiadomo taniej (przynajmniej tak było wcześniej). Koszulki są dobrej jakości i piorą się elegancko. Jest różnica od tureckiej czy chinskiej masówki.
Jak coś to napisz mi PM poszukam w domu pliku xls z kosztami tego co zamawiałem.
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A