bo robią zajebiste turnieje?Smiechu pisze: więc po co im dwa Mastery??
Ankieta odnosnie DMP
Re: Ankieta odnosnie DMP
Ż.Lucas pisze:Ta dyskusja coraz bardziej sięga dna... wydawało mi się, że trzeba było zagłosować i wyrazić swoją opinię "dlaczego?". Tymczasem non stop widzę mizerną agitację oraz nic nie wnoszące komentarze ;/
P.S. a tak BTW sądzę że primo jedno głosowanie już było (głosowanie kapitanów drużyn z DMP vs głos Wojtusia z klanu uwaga to była ironia ) secundo brakuje kilku opcji w głosowaniu tj. 2 dni i 6 bitew.
Nikt inny nie zrobi tak dobrze DMP jak Gorzow - chlopaki maja wielkie doswiadczenie (organizacja 2xETC to duzo wieksze przedsiewziecie niz organizacja DMP) ,REWELACYJNE warunki. Chlopaki pewnie zglosza DMP oraz MB i nie zdziwie sie , jesli oba przejda.Smiechu pisze:
Kolejny argument przeciwko DMP jako Master to to że jest w Gorzowie.
Gorzów ma MB które napewno przejdzie głosowanie, bo turniej tam jest zajefajny, więc po co im dwa Mastery??
Dajmy szanse innemu miastu
przepraszam, ze sie tak wtrace, ale czemu ten temat zostal przyklejony tak, ze pcha sie na kazde podforum? sprawa dotyczy turnieju, wiec niech temat ten bedzie wisial w odpowiednim do tego dziale. border princes to forum warhammerowe (i nie tylko), a nie turniejowe, a ankieta dot. DMP wydaje sie miec marginalne znaczenie dla wiekszosci uzytkownikow forum.
nie umniejszam wartosci tego tematu - na pewno jest istotny dla potencjalnych uczestnikow turnieju. niech zatem bedzie przyklejony, ale w stosownym do tego dziale.
nie umniejszam wartosci tego tematu - na pewno jest istotny dla potencjalnych uczestnikow turnieju. niech zatem bedzie przyklejony, ale w stosownym do tego dziale.
"I fart in your general direction"
Szaman pisze:przepraszam, ze sie tak wtrace, ale czemu ten temat zostal przyklejony tak, ze pcha sie na kazde podforum? sprawa dotyczy turnieju, wiec niech temat ten bedzie wisial w odpowiednim do tego dziale. border princes to forum warhammerowe (i nie tylko), a nie turniejowe, a ankieta dot. DMP wydaje sie miec marginalne znaczenie dla wiekszosci uzytkownikow forum.
Jak rzadko sie wypowiada, a jak juz sie wypowie to narzeka
Brak jednej opcji nie usprawiedliwia takich, a nie innych komentarzy. Po drugie piszesz to do mnie Żaba? Chyba pomyliłeś mnie z Piszczałką? On jest z Gorzowa... i on ustalał opcję ankiety.Żaba pisze:Ż.Lucas pisze:Ta dyskusja coraz bardziej sięga dna... wydawało mi się, że trzeba było zagłosować i wyrazić swoją opinię "dlaczego?". Tymczasem non stop widzę mizerną agitację oraz nic nie wnoszące komentarze ;/
P.S. a tak BTW sądzę że primo jedno głosowanie już było (głosowanie kapitanów drużyn z DMP vs głos Wojtusia z klanu uwaga to była ironia ) secundo brakuje kilku opcji w głosowaniu tj. 2 dni i 6 bitew.
Mi 6 bitwa nie nie przeszkadza, ale 3 dni już tak. Wypowiadam się w imieniu wielu graczy z mojego miasta, a nie swoim prywatnym.
Napisz na priva wszelkie żale do Piszczałki, że ustalił takie a nie inne opcja ankiety. A do Ziemka skargę, że zamieścił kolejne głosowanie, które neguje wynik pierwszego.
No offence.
pozdrawiam
Lucas
Ja raczki umywam , ja zrobilem glosowanie o ktore mnie prosil Piszczala. Oba te glosowania byly tylko pogladowe ,a nie wiazace, ze tak na pewno bedzie.
Żaba podpisał się po prostu pod twoimi słowamiLucas pisze:Brak jednej opcji nie usprawiedliwia takich, a nie innych komentarzy. Po drugie piszesz to do mnie Żaba? Chyba pomyliłeś mnie z Piszczałką? On jest z Gorzowa... i on ustalał opcję ankiety.Żaba pisze:Ż.Lucas pisze:Ta dyskusja coraz bardziej sięga dna... wydawało mi się, że trzeba było zagłosować i wyrazić swoją opinię "dlaczego?". Tymczasem non stop widzę mizerną agitację oraz nic nie wnoszące komentarze ;/
Mi 6 bitwa nie nie przeszkadza, ale 3 dni już tak. Wypowiadam się w imieniu wielu graczy z mojego miasta, a nie swoim prywatnym.
Napisz na priva wszelkie żale do Piszczałki, że ustalił takie a nie inne opcja ankiety. A do Ziemka skargę, że zamieścił kolejne głosowanie, które neguje wynik pierwszego.
No offence.
pozdrawiam
Lucas
Ja nie wątpie w chłopaków moc w robieniu zajebistych turniejów.
Chodzi o możliwość dania Mastera innej lokacji skoro spora czes graczy ma nadzieje że DMP przestenie być turniejem rangi MASTER.
Przy tej okazji by sie srawdziło czy ludzie przybywają licznie na DMP bo to master, czy dlatgo bo to DMP i trzeba być itp. itd.
Zresztą na DMP niezaleznie od wszystkiego itak bedzie masa ludzi
Chodzi o możliwość dania Mastera innej lokacji skoro spora czes graczy ma nadzieje że DMP przestenie być turniejem rangi MASTER.
Przy tej okazji by sie srawdziło czy ludzie przybywają licznie na DMP bo to master, czy dlatgo bo to DMP i trzeba być itp. itd.
Zresztą na DMP niezaleznie od wszystkiego itak bedzie masa ludzi
Tak tylko wtedy wychodzi 11 master de facto , bo na DMP wszyscy i tak sie zjada i trzeba go traktowac pod wzgledem terminow jako master ,a jak sie okazalo 10 masterow w sezonie to idealna liczba. Dawanie na sile komus innemu mastera , bo tak jest imho bledne. Lepiej niech osrodek, ktory robi je wysmienicie ma 2 , niz 2 osrodki ktore robie je srednio. No, ale to tylko moje zdanie.
Ile to sporo?Smiechu pisze:skoro spora czes graczy
Ja np takowych raczej nie znam...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
@ Lucas - to nic osobistego - szanuję różne poglądy choć równocześnie nie trawię żadnej formy cenzury (poza klinicznymi przypadkami obrażania innych bądź trolowania - forum jest po to by dyskutować, kto nie chce niech nie czyta) Twój cytat użyłem z czystej przekory - bo jakbym napisał coś od serca w kwestii cenzury to zaliczył bym od IMHO nieco przewrażliwionego na tym punkcie moda bana bądź inną niespodziankę. A P.S. oczywiście było do orgów w osobie Piszczałki
ale ad meritum - przekonały mnie opinie że trzy dni to może być za długo, z drugiej strony 6 bitew jest konieczne - opcja 4+2 jest jakimś kompromisem dla "święta battla" i naprawdę żaden z mniej nakierowanych na wyniki graczy nie zarzuci mi że 4 bitwy to problem - czujesz zmęczenie zrób sobie przerwę - 6 BITEW TYLKO DLA OCHOTNIKÓW.
miłego,
Ż.
P.S. niby Szaman się nigdy nie odzywa na cytując klasyka "najebał" od groma postów
ale ad meritum - przekonały mnie opinie że trzy dni to może być za długo, z drugiej strony 6 bitew jest konieczne - opcja 4+2 jest jakimś kompromisem dla "święta battla" i naprawdę żaden z mniej nakierowanych na wyniki graczy nie zarzuci mi że 4 bitwy to problem - czujesz zmęczenie zrób sobie przerwę - 6 BITEW TYLKO DLA OCHOTNIKÓW.
miłego,
Ż.
P.S. niby Szaman się nigdy nie odzywa na cytując klasyka "najebał" od groma postów
jak juz wczesniej mowilismy, 6 bitew w 2 dni nie da rady zrobic, czas czas czas... 3 w niedziele nie, z powodu grzczy z bialegostoku, lublina itp 4 w sobote nie bo czasu zbraknie, a jak bysmy zaczeli wsypywac ludziom od razu karniaki za obsowy to byla by afera dopiero ze ustawiamy wyniki itp, a czas i tak by uciekal
@ Żaba - merytoryczna dyskusja zawsze i wszędzie Zaraz po DMP nie byłem zwolennikiem 5 bitew, ale wynikało to chyba z nagonki jaka zrobiła się na nasz klub. Obecnie uważam, że 6 bitew rzeczywiście jest bardziej miarodajne przy tak dużej liczbie uczestników. Mimo wszystko stawiam jednak na frekwencję, bo to ona buduję rangę tych rozgrywek. Przyjemnie się gra wiedząc, że uczestniczy się w największym turnieju na świecie. Innymi słowy "DMP dla wszystkich graczy" - z taką myślą przewodnią powinien być ustalany harmonogram i regulamin DMP.
Pozdrawiam
Lucas
Pozdrawiam
Lucas
Zaglosowalem na A bo Gorzow to piekne miasto, i wezme nie jeden a 5 dni urlopu i spedze tam caly tydzien!
Poza tym frekfencja DMP zwieksza sie co roku i w koncu trza bedzie ustalic jakis limit(za rok, czy dwa) a przy opcji trzydniowej byc moze jednorazowo liczba uczestnikow sie zmniejszy ale w perspektywie dlugofalowej DMP nadal bedzie moglo sie rozwijac.Osobiscie jednak format 1-3-2 podoba mi sie najbardziej.
Poza tym frekfencja DMP zwieksza sie co roku i w koncu trza bedzie ustalic jakis limit(za rok, czy dwa) a przy opcji trzydniowej byc moze jednorazowo liczba uczestnikow sie zmniejszy ale w perspektywie dlugofalowej DMP nadal bedzie moglo sie rozwijac.Osobiscie jednak format 1-3-2 podoba mi sie najbardziej.
a moze 4+2 i zmniejszyc limit pkt do czystgo 2k... kiedys standardowy, popadl w nielaske, ale nie ukrywajmy ze DMP jest turniejem czysto i wybitnie PGemrskim opartym na przegietych rozpach i patentach, IMO na tym turnieju argument 'bo na 2250 jest wiecej wojska' nie istnieje
a co do dyskusji to fakty sa takie ze odbyte do tej pory glosowania mowia ze:
- ma byc 6 bitew
- 5 os w druzynie
- 2 dni na turniej
zawsze beda ludzie mowiacy ze 3 dni sa dla nerdow a 4 bitwy w sobote dla hardkorow... dla mnie przy starcie o np
9.00 skonczenie turnieju o 22 przy armiach na 2k jest w pelni do zrobienia
a co do dyskusji to fakty sa takie ze odbyte do tej pory glosowania mowia ze:
- ma byc 6 bitew
- 5 os w druzynie
- 2 dni na turniej
zawsze beda ludzie mowiacy ze 3 dni sa dla nerdow a 4 bitwy w sobote dla hardkorow... dla mnie przy starcie o np
9.00 skonczenie turnieju o 22 przy armiach na 2k jest w pelni do zrobienia
A spróbujcie wygrać i w tym roku, to w przyszłym roku DMP potrwa tydzień, rozegrane zostanie 20 bitew i zobaczymy, czy jesteście rzeczywiście tacy dobrzy.Lucas pisze:@ Żaba - merytoryczna dyskusja zawsze i wszędzie Zaraz po DMP nie byłem zwolennikiem 5 bitew, ale wynikało to chyba z nagonki jaka zrobiła się na nasz klub. Obecnie uważam, że 6 bitew rzeczywiście jest bardziej miarodajne przy tak dużej liczbie uczestników. Mimo wszystko stawiam jednak na frekwencję, bo to ona buduję rangę tych rozgrywek. Przyjemnie się gra wiedząc, że uczestniczy się w największym turnieju na świecie. Innymi słowy "DMP dla wszystkich graczy" - z taką myślą przewodnią powinien być ustalany harmonogram i regulamin DMP.
Pozdrawiam
Lucas
Ostatnio zmieniony 13 lut 2010, o 09:32 przez Dębek, łącznie zmieniany 1 raz.