World of Warcraft
Moderator: Zaklinacz Kostek
Witam, całe szczęście, że ktoś w końcu założył ten temat (co to za forum bez wątku o WoWie ) No więc skoro wszyscy się chwaląto i ja się pochwale - 48 levelowy Rogue (gnom) na subtlety, ogólnie dopiero zaczynam moją przygode z WoWem, ale naprawdę jest to jedna z tych gier, którym naprawdę nie można się oprzeć.. tak czy owak gram na serwerze Anachronos - jeśli ktoś z Was gra na tym serwerze - piszcie chętnie poznam nowych znajomych (szczególnie takich na 70lvl ) wrazie czego mój nick to Ramkin... tak na marginesie co sądzicie o rasach w Wowie (o gnomach słyszałem dużo nieprzychylnych opinii ) a także wasze oppinie o klasach, a szczególności rady co do gry Rogue'm na Subtlety
Heh ja też nie cierpie gnomów... Gnome Warlock w t5 wyglądał mi jak Kenny z south parku, ogolnie żenada. Po stronie hordy z tego co wiem polskie gildie można znaleźć na Burning Blade i Burning Legion, nie wiem jak jest u aluchów.
http://www.youtube.com/watch?v=MDDX2OY7 ... re=popular ale się porobiło :>
Boze.....Kefas pisze:http://www.youtube.com/watch?v=MDDX2OY7 ... re=popular ale się porobiło :>
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nawet nie muszę patrzeć, widzę po reakcjach - trailer Cataclysmu wyhaczyliście
Sama wizja zniszczenia świata jest spoko, trochę będzie zamieszania - Azshara zrobi się krainą low lvl, nie wiadomo co z Silverpine po doklejeniu Gilneas... Gilneas to cudo, worgeny to porażka śmiesznie będzie, szkoda tylko że robią z tego drugie D&D, naciągane, dziwne kombinacje (dwarf mage) na siłę... w następnym dodatku będą murloki paladyni, a wytłumaczą to jakimś starożytnym sojuszem
Pocieszam się, że grając na prywatnym serwerze nieprędko mnie spotka to nieszczęście
Sama wizja zniszczenia świata jest spoko, trochę będzie zamieszania - Azshara zrobi się krainą low lvl, nie wiadomo co z Silverpine po doklejeniu Gilneas... Gilneas to cudo, worgeny to porażka śmiesznie będzie, szkoda tylko że robią z tego drugie D&D, naciągane, dziwne kombinacje (dwarf mage) na siłę... w następnym dodatku będą murloki paladyni, a wytłumaczą to jakimś starożytnym sojuszem
Pocieszam się, że grając na prywatnym serwerze nieprędko mnie spotka to nieszczęście
L2 jest jedynym dobrym wyborem spośród gier mmo, do 2011.
Wtedy wychodzi L3
Ale ja na szczęście już nie gram, za mało czasu na granie na kompie
Wtedy wychodzi L3
Ale ja na szczęście już nie gram, za mało czasu na granie na kompie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Zależy który serwer masz na myśliRaptaparat pisze:prywatne serwery obsysaja, tyle bugow i error, ze glowa boli...
No i zależy jakie bugi - z priwami jest tak, że nigdy nie będą doskonałe i bez bugów, ale jeśli administracji zależy, to stara się naprawiać na bieżąco to, co im zostaje zgłoszone.
elo nigdy nie zwróciłem uwagi ze tu jest taka dyskusja.
Otóż chetnie oddam komuś kto chce pograć na priv serwie mało bugów nie obsysa itp (po prostu mnie sięjuż znudziło granie) o ile pamietma to serwer nazywał się alpha wow. Frost Mag Lev 70 o ile pamiętam to brakowało mi chyba 2 rzeczy z S2 i jakieś 20 w enchantingu i ok 25 w tailoaringu (czyli skille prawie na maxa juz duzo materiałów nawet miałem do skilowania) konto sprawne bo ostatnio badałem czy działa. Jak cośto na priv chętnie oddam komuś kto bedzie miał czas zeby grać. Pozdro
Otóż chetnie oddam komuś kto chce pograć na priv serwie mało bugów nie obsysa itp (po prostu mnie sięjuż znudziło granie) o ile pamietma to serwer nazywał się alpha wow. Frost Mag Lev 70 o ile pamiętam to brakowało mi chyba 2 rzeczy z S2 i jakieś 20 w enchantingu i ok 25 w tailoaringu (czyli skille prawie na maxa juz duzo materiałów nawet miałem do skilowania) konto sprawne bo ostatnio badałem czy działa. Jak cośto na priv chętnie oddam komuś kto bedzie miał czas zeby grać. Pozdro
mam gołe konto z wotlk do sprzedania, nie zmergowane z bnetem, zarejestrowane w eng, więc wszystkie bajery typu scrolle itp działają. Sprzedam tanio jeśli ktoś jest zainteresowany to na PW proszę.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
to dziwny problem. wlasnie tez na necie szukalem tego problemu ale ludzie glownie go mieli na pirackich servach.
zobacz moze to jakis addon.
zrob gdzies kopie folderow: WTF i interface a pozniej wywal je z katalogu WoW. moze to cos da.
wiem, ze jest to standardowa odpowiedz supportu blizzarda ale czasami skutkuje
zobacz moze to jakis addon.
zrob gdzies kopie folderow: WTF i interface a pozniej wywal je z katalogu WoW. moze to cos da.
wiem, ze jest to standardowa odpowiedz supportu blizzarda ale czasami skutkuje
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie