Krasnoludy - długobrodzi i dowódca rangerów
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Aron_Banalny
- Masakrator
Re: Krasnoludy - długobrodzi i dowódca rangerów
bardzo solidny TT, tylko te kamyczki na podstawce wyglądają bardzo nieciekawie
imo najlepszy był 5ed. bugman. taki pocieszny z kufelkiem, bez pierdyliona ozdóbek.
imo najlepszy był 5ed. bugman. taki pocieszny z kufelkiem, bez pierdyliona ozdóbek.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
ungrim i burlok to też moi faworyciRakso_The_Slayer pisze:a mój ulubiony to chyba jednak Ungrim Ironfist. Niski, przysadzisty, łapy jak bochny chleba, elegancka broda, skóra smoka na plecach i topór że strach się baćNa równi z nim stawiam jeszcze Burloka z jego B.I.O.N.I.C. Armem. Ale Józek z 5 ed. też super
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ładniutko
Ale kochana starsza figurka już nie jest taka piękna jak wcześniejsze ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
http://change.menelgame.pl/change_please/9435383/ To nic nie kosztuje a pomagasz innymDzoooma pisze:Ona jest w stanie błogosławionym
Nowe trza kupić!Legion pisze:Też nad tym boleję, ale to głównie wina farbek. Dawno nie malowałem i strasznie się zeschły, musiałem dodać dużo wody by nadawały się do użytku, a to marnie odbija się na ich jakości :/
http://change.menelgame.pl/change_please/9435383/ To nic nie kosztuje a pomagasz innymDzoooma pisze:Ona jest w stanie błogosławionym
Nie wiem jak u Ciebie, ale u Mnie kasa nie rośnie na drzewach... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Niby racja ale jak będzie ...
Solidnie pomalowany regiment Krasi. Natomiast co do championa Rangerów, do którego mam szczególnie ciepły stosunek, miałbym parę uwag - proponuje poprawić brodę (łatwo da się ją wyciągnąć washem) i uzupełnić zdobienia topora.
pozdrawiam
pozdrawiam
Po pierwsze siedzę na forum już ponad dwa lata, więc trudno nazywać mnie nowym, a że więcej słucham (tu czytam) niż gadam, to jeszcze nie wada. Po drugie dawno nie zaglądałem, więc teraz nadrabiam zaległości. I jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś nie lubił, jak mu się trochę "pokadzi", szczególnie, jesli zasłużył ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie pitol Legion, że lubisz być chwalony, tylko dawaj foty nowych krasnali, bo przez ten rok na
pewno coś nowego powstało, no chyba że farby wyschły na kość
pewno coś nowego powstało, no chyba że farby wyschły na kość
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)