Białyliszek 13.02.2010
Re: Białyliszek 13.02.2010
Gąsior poszukuje dwóch osób do samochodu na jutro.
505104496
jakby nie odbierał to dzwońcie później bo może być właśnie na egzaminie.
505104496
jakby nie odbierał to dzwońcie później bo może być właśnie na egzaminie.
Właśnie wróciłem. Dzięki wszystkim za przybycie, fajnie, że chłopakom z Warszawy udało się przyjechać 
Dzięki również przeciwnikom za bitwy. Grało się bardzo fajnie.
Gratulacje dla zwycięzców.
Wyniki sortowane są według dużych i różnicy w małych po 3ech bitwach (Robson ja miałem 2857 a Ty 2845 więc o włos).
Suma z bitew, malowania i rozpiski.
W razie jakichś uwag piszcie. Wyślę pewnie dopiero w poniedziałek bo nie wiem czy będę miał czas jutro na ogranięcie.
Pozdro
Zielony 62
Święta Barbara 59
Druchii 55
Robson 55
Thain 52
Shino 50
Kalesoner 45
Green Knight 44
CzarnY 43
Śmiechu 42
Siweusz 39
Antonio 39
Zulus 38
Pietr 33
Fisch 33
Szwentas 33
Krusk 33
Likaon 31
Misha 30
Damiandamian 28
Khanrad 25
Relosu 25
Akadera 17
sYsek 15
Delight 13

Dzięki również przeciwnikom za bitwy. Grało się bardzo fajnie.
Gratulacje dla zwycięzców.
Wyniki sortowane są według dużych i różnicy w małych po 3ech bitwach (Robson ja miałem 2857 a Ty 2845 więc o włos).
Suma z bitew, malowania i rozpiski.
W razie jakichś uwag piszcie. Wyślę pewnie dopiero w poniedziałek bo nie wiem czy będę miał czas jutro na ogranięcie.
Pozdro
Zielony 62
Święta Barbara 59
Druchii 55
Robson 55
Thain 52
Shino 50
Kalesoner 45
Green Knight 44
CzarnY 43
Śmiechu 42
Siweusz 39
Antonio 39
Zulus 38
Pietr 33
Fisch 33
Szwentas 33
Krusk 33
Likaon 31
Misha 30
Damiandamian 28
Khanrad 25
Relosu 25
Akadera 17
sYsek 15
Delight 13
Dajcie spokój Krzysiowi, zasnął przed pierwszą bitwą, był chory, miał pod górkę.
No i na Bazylu mamy czelendż na rękę. Może się odegra.

No i na Bazylu mamy czelendż na rękę. Może się odegra.

GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
dzieki wszystkim za przyjazd, a Lukaszowi za organizacje - fajny turniej.
dzieki tez dla Robsona za druga bitwe - dostac kulturalna maske to przyjemnosc, zwlaszcza z podpowiedziami na przyszlosc
. thx
dzieki tez dla Robsona za druga bitwe - dostac kulturalna maske to przyjemnosc, zwlaszcza z podpowiedziami na przyszlosc

- swieta_barbara
- habydysz
Nie ma tak latwo z orkami!
Czemu nie mam punktu za bazyla?
podczas oceny malowania został pochwalony 

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Czyli było 11 punktów z malowania?? To ja powinienem mieć chyba 9 a nie 8 punktów. Jak Ci mówiłem miałem niepomalowanych tylko jakich 6 łuczników i dodać powiedzmy podstawki pod pegazami to miałem jakieś 95% pomalowanej armii. Najpierw dałeś mi 9 punktów i potem odjąłeś 1 za bazyla.Druchii pisze:Za malowanie dostałeś maxa, bo masz ładną armię. Bazyliszek też był pomalowany dobrze, aczkolwiek. Według mnie troszkę mu zabrakłoWOW +1 - świetny pomysł na model Bazyliszka

Nie zależy mi na tym punkcie, ale skoro ma być Fair to tylko przypominam i zwróć uwagę na to w przyszłości.
Co do turneju.
Wielkie dzięki za fajowe bitwy dla przeciwników, dla Frontu za bardzo spoko turniej i dla Smiecha, Robsona i Shina za wspólną podróż.
Pozdro i do zobaczenie next time.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Dzieki wszystkim za turniej.
Moim przeciwnikom za bezcisnieniowe gierki. Bardzo fajnie, ze rozegralem wszystkie bitwy z ludzmi z poza Wawy, a byla na to spora szansa.
Frontowi jak zwykle za luzna atmosfere i nagrode.
No i Jezdzcom za kolejny calodniowy wypad. Bylo jak zwykle kozacko.
Pzdr
Moim przeciwnikom za bezcisnieniowe gierki. Bardzo fajnie, ze rozegralem wszystkie bitwy z ludzmi z poza Wawy, a byla na to spora szansa.
Frontowi jak zwykle za luzna atmosfere i nagrode.
No i Jezdzcom za kolejny calodniowy wypad. Bylo jak zwykle kozacko.
Pzdr
- swieta_barbara
- habydysz
Zabawa 100%, dziekuje wszystkim. Dozo w Lomiankach.