[20.02.2010] Płomienie FENIXA VI - 1999 BP [Włocławek]
Re: [20.02.2010] Płomienie FENIXA VI - 1999 BP [Włocławek]
i mnie
Aviac OnG
Aviac OnG
Panowie prośba.
Podawajcie przy zapisywaniu się imię, nazwisko, klub (tudzież jego brak) i miasto z którego przyjeżdżacie.
Kumpel podaje informacje o turnieju do lokalnej gazety i ma potem problem z wyciągnięciem tych danych od ludzi, zwłaszcza że czasami niektórych osób po prostu nie kojarzymy.
Jeśli ktoś ma opory przed podawaniem takich informacji na forum publicznym to prosilibyśmy o priv do użytkownika Katerek.
Dzięki z góry za wolę współpracy.
I przy okazji. Tym razem zapisek o karnych za opóźnianie/przedłużanie bitew nie jest tylko wypełniaczem w regulaminie
PS: Rafał wpisz mi ID 2868 i Jackowi 2867 Nazwiska chyba też możesz dopisać
Podawajcie przy zapisywaniu się imię, nazwisko, klub (tudzież jego brak) i miasto z którego przyjeżdżacie.
Kumpel podaje informacje o turnieju do lokalnej gazety i ma potem problem z wyciągnięciem tych danych od ludzi, zwłaszcza że czasami niektórych osób po prostu nie kojarzymy.
Jeśli ktoś ma opory przed podawaniem takich informacji na forum publicznym to prosilibyśmy o priv do użytkownika Katerek.
Dzięki z góry za wolę współpracy.
I przy okazji. Tym razem zapisek o karnych za opóźnianie/przedłużanie bitew nie jest tylko wypełniaczem w regulaminie
PS: Rafał wpisz mi ID 2868 i Jackowi 2867 Nazwiska chyba też możesz dopisać
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.
to ja może posłużę przykładem poprawnie wypełnionego zgłoszenia.
imię i nazwisko - nick BP - nick ligowy (jeśli inny niż na BP) - ID ligowe - armia - klub - miasto
Rafał Kurzępa - Shinue - ID 2676 - VC - FENIX - Włocławek
na koniec dodam, że taka biurokracja nie jest wymysłem naszej nudy. impreza poparta nazwiskami osób z rożnych zakątków kraju działa bardzo sugestywnie na nasze kierownictwo. katerek ma ułatwione życie podając info do prasy a ja wysyłając wyniki do ligi. dane można również wysyłać do mnie na priva jeżeli ktoś ceni sobie prywatność.
imię i nazwisko - nick BP - nick ligowy (jeśli inny niż na BP) - ID ligowe - armia - klub - miasto
Rafał Kurzępa - Shinue - ID 2676 - VC - FENIX - Włocławek
na koniec dodam, że taka biurokracja nie jest wymysłem naszej nudy. impreza poparta nazwiskami osób z rożnych zakątków kraju działa bardzo sugestywnie na nasze kierownictwo. katerek ma ułatwione życie podając info do prasy a ja wysyłając wyniki do ligi. dane można również wysyłać do mnie na priva jeżeli ktoś ceni sobie prywatność.
ej a to jest nieaktualne od ponad 2 lat nie mamy w HE Pure of Heart.Shinue pisze: - za ćwiartki, generałów, sztandary, pure of heart itp. liczymy 100pts
Ciagle sie zastanawiam jaka armie wziac w wochu sie nic nie miesci sensownego, DE sa zbyt pedalkowate, bestii nie skleje z reszta sam nie wiem czy bym chcial nimi grac.
Jak na 1999 Ci się nic sensownego nie zmieści w WoCH to chyba nigdy Ci się nie zmieści Weź bestie. Proksy to nie zbrodnia przeciw ludzkości a też je chętnie w akcji zobaczę. Na papierze wyglądają interesująco.
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.
- michnik000
- Kretozord
Gokish, mam jedną salamandrę z poganiaczami.
Mogę ci ją pożyczyć na turniej.
Mam też podstawkę 4x4 i 3 wolne skinki na drugą salkę lub razorka.
Mogę ci ją pożyczyć na turniej.
Mam też podstawkę 4x4 i 3 wolne skinki na drugą salkę lub razorka.
Sorki, że zaśmiecam temat, ale ma ktoś może na zbyciu bitsy do berserkerów khorna, wiem, że we Wlocku grają 40stkowcy, może ktoś będzie miał, konkretnie główki i broń - topory i chainswordy.... Odebrałbym na turnieju...
zgłaszam się id 1992 i moje ogre pirates też.
Ja chyba wpadne do was. Sie lekko skompromitowac.
sa nagrody za ostatnie miejsce?
sa nagrody za ostatnie miejsce?
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Szukam dobrych ludzi mających możliwość pożyczenia jakichś konnych najlepiej przypominających ludzi