Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Deliberitus886
- Mudżahedin
Re: Figurki Ignis & Rakso - 14.02.2010 - Wrona
Cacunio tyle tylko mogę dodać od siebie .
Widzę Wszystko
Właściwie nie ma się do czego przyczepić. Pod względem technicznym na uznanie zasługują gem'y i nmm. Imo przydałoby się lekko te pazurki dociągnąć jaśniejszym odcieniem jeszcze. Jakie kolory były użyte przy malowaniu niebieskiego(tego stłumionego, min. na skrzydłach).
bardzo fajny... szczegolnie szata i nmm ktorego bardzo nie lubie ale tutaj wyglada rewelacyjnie jedyne co mi sie nie podoba to to ze jedna glowa jest gola
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
To nie jest black guard tylko slaanesh guard
Bardzo przyzwoicie wyszły te modele, jedyne do czego moge się przyczepić to srebrny NMM. Jeszcze trochę kuleje, ale w porównaniu z pierwszymi pracami które od Was lub tylko Raksa wyszły, nawet nie pamietam, jest duży postęp, coraz lepiej to idzie.
Pytanie natury technicznej, albo mi się wydaje, albo na czarnym podkładzie te figsy były malowane?
Pzdr
Bardzo przyzwoicie wyszły te modele, jedyne do czego moge się przyczepić to srebrny NMM. Jeszcze trochę kuleje, ale w porównaniu z pierwszymi pracami które od Was lub tylko Raksa wyszły, nawet nie pamietam, jest duży postęp, coraz lepiej to idzie.
Pytanie natury technicznej, albo mi się wydaje, albo na czarnym podkładzie te figsy były malowane?
Pzdr
- Jacek_Azael
- Masakrator