Skaven kilka konversji
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Skaven kilka konversji
Na początek Worlord na Rat Ogrze
I Poisoned Wind Mortar
I Poisoned Wind Mortar
Ostatnio zmieniony 14 lut 2010, o 15:40 przez dargo000, łącznie zmieniany 3 razy.
zmien hosting, bo cba suxi
no dobra teraz działą
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Osz w mordę,
Rat Ogr genialny! (szczególnie łeb mi się podoba) B. dobre malowanie
Moździerz również bardzo fajny, trochę bardziej "z jajem" i w mocno Skryre'owym klimacie
Rat Ogr genialny! (szczególnie łeb mi się podoba) B. dobre malowanie
Moździerz również bardzo fajny, trochę bardziej "z jajem" i w mocno Skryre'owym klimacie
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Wyglądają jakbyś kupił gotowe modele od gw i je pomalował
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
pouśiły mi zwieracze, bardzo fajne pomysły ale fakt warlord zawieszony jakoś lipnie - nadrabia fantastycznie zmutowany ratogr , a mortar jakiś taki taki taki - no fajnie nie fajny albo na focie tak wyszedł - za mało trucicielsko wygląda dodał bym tam coś takiego zarazkowego jakiś zasobnik z kulami widocznymi coś w tym stylu- ale nie czepiam sie - odemnie 5 !
pewnie wszedł w stan wyższej konieczności i nadjaźni :>Rakso_The_Slayer pisze:super prace, tylko czemu ten hero lewituje?
a co do prac... warlord na bonebreakerze superowy przypomina mi tego z podręcznika troszeczkę
malowanie pierwsza klasa
poison wind mortar też spoczko tylko podstawka kanciasta... no chyba że to było celowe
ogólnie praca bardzo pro
chętnie bym zobaczył wipy i ciekawi mnie czy masz coś w zanadrzu?
mi też się podobają, świeże podejście do tematu;] proporce fajne.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Wow!!! Obydwa genialne
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
Doom-flayer
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, o 19:12 przez dargo000, łącznie zmieniany 1 raz.