Chyba żartujeszMurmandamus pisze:A co do piwowego scenariusza możemy zdecydować że nasza armia zachowuje trzeźwość?
Zero herosów, kontyngent tylko z jednej armii. Jeżeli z tej samej armii to może. To na bank.GarG pisze:Kontyngent ma być z jednej armii czy może być z 5 różnych?
Czy będzie można brać herosów dla kontyngentu?
Jeśli jednostka z kontyngentu jest z tej samej armii co rdzenna to czy bohater może do niej dołączyć?
Zresztą na zasady proszę poczekajcie, aż leniwy czarnuch Shino je umieści.
No i fajno . Ranczo tudzież moja nowa tym razem większa chata przyjmuje, ale żal nie ma to jak 13 chłopa w kawalerceUndead84 pisze:Kraków zjawi sie na 100%...autko bedzie napewno pełne...
Latacze na bank będą ograniczeni ale myślę, że nas jedne Shino pozwoli. Poczekajcie troszkę.tomekjar pisze:Czyżby to oznaczało, że WoCh dostanie możliwość posiadania harpii? I to ze scoutem wraz z ungorskimi łucznikami w Ambushu? Niech żyją Hordes of Chaos 2
Proste nawet mogę Ci pożyczyć figurki.runepriest pisze:pytanie do osoby tworzącej zasady kompozycji czy mogę brać kislev jako bonusowe 250 pkt
Możesz dać maszynie. Licytacja wygląda tak. Licytujesz małe punkty - jak dasz więcej niż przeciwnik wygrywasz kopertę. W kopercie może być zajebisty bonus do armii np. dołączą się do Ciebie wypasiony Onan Barbarzyńca, lub totalny pech. Masz miskasty na każdym dublecieRelosu pisze:czy +1BS moze byc dodany dla zalogantow maszyny ? ja chce RBT z BS5! No i nie dokonca rozumiem licytacje, moze ktos przedstawic jasniej ?
Proste zaraz poprawię morda. Za przyklejenie tematu masz brofca.Green Knight pisze:Chyba 20 + 10.4 karabiny pisze: Całkowita suma punktów możliwa do zdobycia na turnieju wynosi:
120 (bitwy ) +30 (hobbystyka) + 10 test wiedzy + 3 rozpiska na czas = 163 punkty
Zasady na wypasie, więc jeśli tylko czas pozwoli to przybywam.
W ogóle mieliśmy z Sexmaszyną cichą nadzieję , że zasady kontyngentu was ucieszą. Od kiedy braknie ośmiornicy, nie ma takiego formatu. Troszkę inne to punkty ale imho jest w miarę ok.