Bretonnia moje konwersje yeomenów i piech rycerzy(v.emphaty)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Bretonnia moje konwersje yeomenów i piech rycerzy(v.emphaty)
tu mam rycerzy Bretońskich na piechotę Sztandarowy, questng na piechotę i zwyczajny z tarczą i mieczem. Z kirysu pistoliera, dołu dark elf warriora , hełm brety, płaszcz pistoliera +broń i tarcza
a tutaj mam moich Yeomenów zrobionych z Milicji Imperialnej i Pistolierów z dodatkiem włóczni elfickich
EDIT: zmieniłem wielkość zdjęć
a tutaj mam moich Yeomenów zrobionych z Milicji Imperialnej i Pistolierów z dodatkiem włóczni elfickich
EDIT: zmieniłem wielkość zdjęć
Ostatnio zmieniony 14 lut 2010, o 11:59 przez Murmandamus, łącznie zmieniany 2 razy.
1. Rozjezdzasz forum , zmniejsz foty
2. To temat bardziej do galerii , dlatego przerzucam.
2. To temat bardziej do galerii , dlatego przerzucam.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
zmieniłem size fot.
Super, ale faktycznie tarcze na plecach byłyby lepsze, ale zamiast mieczy u pasa jakieś pałki, toporki, bo chłopstwa raczej nie byłoby stać na miecz (tutaj wątek historyczny )
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Bardzo udane konwersje, tylko te nadlewki strasznie dają po oczach
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Akurat yeomanów na miecze było stać - to nie było zwykłe chłopstwo, tylko posiadacze ziemscy bez przywilejów rycerskich (w dawnej Polsce nie występowali...) Poza tym były miecze i miecze. Te gorszej jakości były tańsze...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Tak ale włócznie powinny być by wysiwyg był zachowany, niestety tarcz nie posiadam już żadnych poza mroczno elfimi od piechoty bo bym im podoklejał jeszcze na plecach.