Albo mam pecha, albo za wysoko grywam bo qwa co turniej mam tę przyjemność...swieta_barbara pisze:Kiedy tak szczerze grales ostatnio przeciw czolgom?
Doom lepszy na skirmishe, a działko na twardsze latacze.
Albo mam pecha, albo za wysoko grywam bo qwa co turniej mam tę przyjemność...swieta_barbara pisze:Kiedy tak szczerze grales ostatnio przeciw czolgom?
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Zajebisty pomysl! Poza tym mam juz figurki!Robson pisze:wywal te trole i rydwan, przywróć gobo szamanów i wsadź ich na rydwany + 2 zwykłe gobo rydwany i będzie gitara. 2 oddziały uderzeniowe bez wsparcia to troche za mało, dostajesz kanapczora i nie masz kontry ( bo mengili nie ma )
apropo bitwy, juggerowi wbijales statystycznie jakies 1,3 rany więc to by był brejk na ptaku o 5 jakbym przeżył więc tamto zagranie uważam za uzasadnione
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Meczylo mnie to i meczylo, az wreszcie znalazlem rozwiazanie posrednie, moim zdaniem calkiem niezle:Yahoo82 pisze:Kurde lvli na rydwanach szkoda jak diabli. Załóżmy, że trafisz 2 razy stopę, albo stopę i popychaczkę... Na 3 kościach ifki już się trafiają, a i scrolle się szybciej wysysa.