skora O.

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zator
Wałkarz

skora O.

Post autor: zator »

Cholera.

Strasznie mnie to wkurza i niehc mi tkos pomorze dlaczego moja ogrowa skora jest taka bardziej zolta a inna to jest taka szarawa... Dodam ze uzywam tej samej kolorystkie i wogle

Prosze o jakies rady czy cos

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

temat do porad a nie do galeri, uważaj na następny raz ;)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

zator pisze:Cholera.

Strasznie mnie to wkurza i niehc mi tkos pomorze dlaczego moja ogrowa skora jest taka bardziej zolta a inna to jest taka szarawa... Dodam ze uzywam tej samej kolorystkie i wogle

Prosze o jakies rady czy cos
no i jakiś fotosik był by pomocny.

A może ten szarawy ma syfa?

Awatar użytkownika
zator
Wałkarz

Post autor: zator »

kurde :P sorry za to ze w galerii mysalelem ze jestem w poradach... w kazdym badz razie szary syfa nie ma raczej (bo ja tego nie malowalem) chyba ze plesn... pomalowlem jush czesci figurek chyba na 20 sposob i ani razu nie wyszlo mi to o co mi chodzilo.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

W poradach poza tym jest temat dotyczacy malowania skory , wiec piszesz tam a nie zakladasz nowy... Tomash wez zamknij temat , albo wrzuc do smieci...

Awatar użytkownika
r0m
Chuck Norris

Post autor: r0m »

ale dziwny temar :) ja bym kupil nowe farbki bo najwyrazniej tamte masz zasyfione innego rozwiazania nie iwdze, chyba ze w nocy ktoś ci podmienia ogry z szarych na bardziej zolte...

ODPOWIEDZ