TNT V- Gdańsk Morena 21.02.2010
Re: TNT V- Gdańsk Morena 21.02.2010
Biorąc pod uwage ze teraz jestem w domu do soboty wieczorem a armie mam w gdańsku<lol> i ze musze ja jeszcze do końca skleić i pomalować calutką bo narazie czesc jest tylko spodkladowana <lol> to wydaje mi sie ze to jest dobre uzasadnienie:D
Thurion , Xet , Mlody - ale Was wysmieje jak nie wygracie
Btw. jaki genialny format , zeby 3 osoby sobie lokala wymaksowaly
Btw. jaki genialny format , zeby 3 osoby sobie lokala wymaksowaly
3mam za slowo (dobra to teraz trzeba zabulic kilku graczom z wawy , wrocka ,aby przyjechali na turniejXet pisze:
Jak tego nie wygramy to skład na euro będzie taki jak podał Michał. BWT + 13
ja siebie bardziej, chyba ze nie bedize 20 os to ide do domuZiemko pisze:Thurion , Xet , Mlody - ale Was wysmieje jak nie wygracie
pomijajac fakt ze turniej ma nr V, co wskazuje ze jest to juz 5 taki turniej organizowany przez SNOT, zawsze na pocz. roku, zawsze ten sam format - to zaiste zajebisty format na maksowanie chociaz ja wole druzynowkiZiemko pisze:Btw. jaki genialny format , zeby 3 osoby sobie lokala wymaksowaly
- PapaProtoss
- Wałkarz
Nie wierze waszej japie, jak jest w końcu z bohaterem mistrzem inżynierem i kosztem maszyny!
EDIT: miałby ktoś pożyczyć trochę modeli (piechotnych) do DE i HE? Proszę jak coś na PW, to napiszę czego potrzebuję i jakoś się tam dogadamy ().
EDIT: miałby ktoś pożyczyć trochę modeli (piechotnych) do DE i HE? Proszę jak coś na PW, to napiszę czego potrzebuję i jakoś się tam dogadamy ().
"Jestem Żółtą Magnetyczną Gwiazdą, która otacza centralny, zielony Zamek Symbolizacji
Przewodnikiem mi Żółty Samoistny Człowiek
Jestem otwarty dla wyższych wymiarów
I przekraczam granice wyobraźni..."
Przewodnikiem mi Żółty Samoistny Człowiek
Jestem otwarty dla wyższych wymiarów
I przekraczam granice wyobraźni..."
Inżynier jako czempion maszyny się wlicza, master inzynier nie.PapaProtoss pisze:Nie wierze waszej japie, jak jest w końcu z bohaterem mistrzem inżynierem i kosztem maszyny!
Mam nadzieje ze juz teraz jest jasnośc