Trzy przykładowe rozpy Dwarfów na Euro CS

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Re: Trzy przykładowe rozpy Dwarfów na Euro CS

Post autor: thurion »

Robson pisze:2 browce 0% dostałeś i starczy :D
przeciez wiadome ze Kacper za glos rok temu mi obiecal 2 kraty normalnych, slaby masz gest :mrgreen:

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

po co przepłacać :P tyle powinno wystarczyć :D
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Post autor: Dębek »

Żaba pisze:@ Xet podobno znany jestem z małego poczucia humoru, wynika to z frustracji o której przytomnie wspomniał Robson...

:wink:

aczkolwiek ww. hasło budzi we mnie... mieszane uczucia, aczkolwiek tylko i wyłącznie w zestawieniu z innych hasłem "Euro" - uczmy się więc na doświadczeniach innych 8)

Ż.
Żabciu, a myślałeś o hipnozie. To podobno pomaga pozbyć się "upiorów" z przeszłości. Mam nadzieję, że nie miewasz koszmarów sennych z naszym logo w roli głównej.
Kik ass ! :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

czas leczy rany - co najmniej do następnego Euro :wink:

Ż.

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Dobrze piszesz Thurion. Formalności i papierki >> Rzymek i Młody. Datki wejściowe do nas.

2 brony 0% ? Trzeba będzie jednak otworzyć licytacje. Pomysł z allegro był genialny. Ktoś to przebije ?

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Pomysł z allegro był genialny. Ktoś to przebije ?
Stary. Już przy pierwszym czy drugim Euro wypłynął.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

ODPOWIEDZ