A demonetki (przynajmniej nowe plastiki) mają jeden cycek Co to ma być? Harpie z klubu Amazonek po amputacji? Rozwiązujecie jakoś ten problem pojedyńczego cycka (zapewne GS bo co innego), czy to tylko mi przeszkadza?Nijlor pisze:Ghule nie mają cycków
Alternatywne figurki.
Moderator: Yudokuno
Re: Alternatywne figurki.
W ostatecznym rozrachunku płacimy około 132 złote za dziesięciu, przy czym trzeba jeszcze pomyśleć o grupie dowodzenia, bo takowej tam nie znalazłemkrzychuŻul pisze:zgadzam sie
ale 3 typa za ok 40 zl to troche drogo jak dla mnie
Stąd też było moje pytanie o te modele z blacktree. Wychodzą o wiele taniej, ale jak to wygląda jakościowo?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Jeśli ich porządnie skonwertujesz to myślę że nie powinno być problemów. Natomiast jeśli ingerencja w te modele miałaby się skończyć np. na przyklejeniu kuszy na plecach, to lepiej sobie odpuść.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Nie no myślę odcięciu jednej reki i przyklejeniu ręki z kuszą no i na plecach umiejscowić broń dwu ręczną,a przy niektórych modelach zrobić tak aby miecz był trzymany w dwóch rekach tylko nie wiemcz mi sie to uda ale jak kupie to będe próbował.Najgorsze ze nie wiem co zrobić z płaszczem Jakies propozycje
Do swojego kociołka mam już wsyzstkie potrzebne materiały ( jeszcze tylko chęci do zrobienia brak ), ale może komuś się przyda.
Bardzo fajnie może wyjść z tego modelu:
a tu link do aukcji z tym modelem:
http://www.allegro.pl/item923613425_ogr ... terer.html
Bardzo fajnie może wyjść z tego modelu:
a tu link do aukcji z tym modelem:
http://www.allegro.pl/item923613425_ogr ... terer.html
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
To ja już wole więcej zapłacić , pozatym Mengile to fajne figsy, więc czemu ich nie kupić .
Kocioł bardzo fajny, ale pisano wcześniej trzeba pozbyć się wszystkiego co ogrze.
Kocioł bardzo fajny, ale pisano wcześniej trzeba pozbyć się wszystkiego co ogrze.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
- krzychuŻul
- "Nie jestem powergamerem"
moich shadsow robie z glade guardow i korsarzy
I believe in Honour.!
czy mam wrażenie, czy ten biedny smok rzyga?
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
A mi się bardzo właśnie podoba. Jest bardzo dynamiczny - mój smok wygląda jakby właśnie oberwał w brzuchol bolta ,ale i tak go uwielbiam ,a ten tylko rzyga ale może właśnie ogniem albo czym ten nasz czarny smok to robi
I believe in Honour.!
- swieta_barbara
- habydysz
Coraz czesciej wystawiam ostatnio spearmenow, wiec moj GZM Lancers nie moga juz robic za BG.
Czy widzial ktos jakichs fajnych BG z egzekutorow? Akurat jest b. fajna aukcja na allegro, caly regiment okazyjnie.
Czy widzial ktos jakichs fajnych BG z egzekutorow? Akurat jest b. fajna aukcja na allegro, caly regiment okazyjnie.