Gratuluję konarom W sumie to było jasne kto wygra z drugiej strony kapłan mógł zachować odrobinę odwagi i honoru i w finałowej walce nei zacząć uciekać.
Murm, w podsumowaniu finał
Caragana Arborescencs (Wood elf Branchwraith)RIP+ vs Friedrich Wilczy Gniew – (Kapłan Ulryka )
błąd mały bo wychodzi na to że drzewko padło
chyba że to znaczy Remains in Play
Arena of Death 20: Sylvania 3 Arena Jubileuszowa (32 os)
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
kapłanek stchórzył podwójnie: na początku walki oblał fear, pod koniec walki oblał break test i drzewko go dogoniło.
Nie no kurde jakiś krzaczor wygrał Arenę , następna pewnie zapełni się drzewkami .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
A ja kcę powrotu goblinów jakichkolwiek : biedne opuszczone stworzonka
Ale myślęże obecne nowe bestie powiedzą coś w następnej arenie zwłąszcza Gorebul a i wargor z nowym t5 nie bedzie cienki.
Ale myślęże obecne nowe bestie powiedzą coś w następnej arenie zwłąszcza Gorebul a i wargor z nowym t5 nie bedzie cienki.
Dobra to może ja teraz zrobię Arenę, na Sarotsie dawno się nic nie działo, może w przyszłym tygodniu szykujcie postacie.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
tylko pamiętaj Tull że od twojej Saratosy minęło 3 areny i trochę rzeczy podochodziło więc jeśli nie dodajesz nic to kopiuj wklej zasady z ostatniej Saratosy bo inaczej będziesz musiał powymyślać swoje odpowiedniki zasad do mutacji i tych rzeczy co doszły po kolei..
Moja postac jest już gotowa od dawna Możesz już już stawiać arene
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...