Drużynowe Zmagania w Babicach-13.03.2010
Re: Drużynowe Zmagania w Babicach-13.03.2010
Tak samo dla Nemezisu myślę, że 2 miejsca można zarezerwować.

- morgan10005
- Falubaz
Jak na drużynówce chcesz ćwiczyć koziołka -> kontyngenty, inne składanie rozp pod singla i pod drużynówkę?swieta_barbara pisze:Szkoda, ze nie robicie formatu Koziolka. Akurat moznaby bylo pocwiczyc.
Chyba będzie trzeba dokupić stołów

- swieta_barbara
- habydysz
Ta, akurat bede inne rozpy skladal niz do singla. Haha.
- swieta_barbara
- habydysz
Szybko poszlo. Fajny turniej bedzie.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Szkoda że tak mało miejsc
Zapisz mnie Morgan proszę do najemników, może komuś coś na ostatnią chwile wypadnie.
Mogę zagrać myszami, krasiami lub emo-elfami.

Zapisz mnie Morgan proszę do najemników, może komuś coś na ostatnią chwile wypadnie.
Mogę zagrać myszami, krasiami lub emo-elfami.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
-
- Plewa
Kalesoner pisze:WOOOOOOOOOW!demonstenes pisze:Overrun prosi o rezerwację

- morgan10005
- Falubaz
12h i komplet
Dobra ogarnijcie kto z kim gra w tych teamach. Na razie przyślijcie składy, rozpy doslecie trochę później. Może jakieś miejsce się zwolni

Dobra ogarnijcie kto z kim gra w tych teamach. Na razie przyślijcie składy, rozpy doslecie trochę później. Może jakieś miejsce się zwolni
u nas gram ja, Draco i jakis gamon ale jeszcze niewiemy kto to bedzie...
- swieta_barbara
- habydysz
W jednym skladzie bede ja, Debek i Fisch.
- morgan10005
- Falubaz
Ordin ma dwa składyMSWiA pisze: 2-Ordin I (rezerwacja miejsca)-Aleksander Mindżija, Jarek Chyczewski, Piotrek ...
3-Ordin II (rezerwacja miejsca)-Dominik Naskrętski, Staś Scheiner, Michał Rusinek