Grimoire Daemonicus (Daemons of Chaos FAQ)
Moderator: KrzysiekW
Re: Grimoire Daemonicus (Daemons of Chaos FAQ)
Pewnie już było ale nie widzę . Czy używając master of sorcery mogę poznac cały lore of tzeench
Tak pytanie było
MoS pozwala poznać jeden z ośmiu lorów z RB. Innych nie można.
MoS pozwala poznać jeden z ośmiu lorów z RB. Innych nie można.
Tak. Herlaka khorna można dołączyć do każdego oddziały khornowych demonów. Czyli leterzy, psy lub crusherzy
- gerald_tarrant
- Masakrator
a tak czy heralda tzeentha na dysku można dodać do tzeenthowych unitów?
Dysk lata i dlatego nie może dołączyć do żadnego oddziały.a tak czy heralda tzeentha na dysku można dodać do tzeenthowych unitów?
Słuchajcie. Pytanie może wydać się głupie dlatego proszę o wyrozumiałość
Dlaczego Changeling i Karanak kwalifikują się do spec bohaterów?
Każdy z nich ma swoją stronę w booku(s.56 i s.59)
Natomiast na stronach 84-86 mamy spis herosów gdzie ich tam nie ma więc nie bierzemy ich pod uwagę do ogólnej liczby charakterów w armii. Są wystawianiu nie z bohaterami na końcu tylko razem z oddziałem jak każdy inny champion.
Na kolejnych stronach(s.88 i s90) dowiadujemy się że są to opcje czempiona w oddziale.
Inaczej mówiąc. Klasyfikuje się ich do spec herosów jak oni nawet nie są herosem.
Nie zrozumcie mnie źle. Nie szukam sposobu na wzmocnienie własnej armii. Chciałbym znać zdanie innych na ten temat i może ktoś rzuci więcej światła w tej sprawie.
Dlaczego Changeling i Karanak kwalifikują się do spec bohaterów?
Każdy z nich ma swoją stronę w booku(s.56 i s.59)
Natomiast na stronach 84-86 mamy spis herosów gdzie ich tam nie ma więc nie bierzemy ich pod uwagę do ogólnej liczby charakterów w armii. Są wystawianiu nie z bohaterami na końcu tylko razem z oddziałem jak każdy inny champion.
Na kolejnych stronach(s.88 i s90) dowiadujemy się że są to opcje czempiona w oddziale.
Inaczej mówiąc. Klasyfikuje się ich do spec herosów jak oni nawet nie są herosem.
Nie zrozumcie mnie źle. Nie szukam sposobu na wzmocnienie własnej armii. Chciałbym znać zdanie innych na ten temat i może ktoś rzuci więcej światła w tej sprawie.
-
- Masakrator
Tak, są Special Characterami, podobnie jak Kouran i Tullaris z De( którzy analogiczne do Karanaka i Changelinga wykupowani są jako "czempioni" oddziałów).
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Tu chodzi o to, że mają imiona i nie można ich powtarzać. Zupełnie jak spec herosi, nie?
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Ok imię kwalifikuje do bycia spec herosem, analogicznie wiąże się to z 0-1. To chciałem wiedzieć.
Nie mam aktualnie przy sobie podręcznika, a składam rozpiske na turniej z zasadami euro więc:
Czy herald tzeentcha może mieć 2 spell breakery? Army builder mi na to nie pozwala, ale nie wiem czy to nie błąd.
Będę bardzo wdzięczny za jak najszybsza odpowiedź...
Czy herald tzeentcha może mieć 2 spell breakery? Army builder mi na to nie pozwala, ale nie wiem czy to nie błąd.
Będę bardzo wdzięczny za jak najszybsza odpowiedź...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Jasne że można ale to jest niepotrzebne