to nie stoj przy obelisku
zrob reforma/turna...
jak sobie ustawisz oddzial tak ze nie mozesz szarzowac to pozniej nie ma co narzekac
Garść pytań
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Straszna jest ta dyskusja. Naprawdę, chłopaki, nie chcę się opowiadać po żadnej ze stron, bo ani mnie to nie grzeje, ani nie mam wiedzy takiej, żeby zabrać głos w dyskusji. Ale te geometryczne wyczyny i dylematy, jak cała geometria w liceum, budzą we mnie dreszcze.
Jacek, naucz mnie w szachy, a ja (albo my, razem z Bratem Tomaszem) nauczymy Cię grać w okrągłe. Tam nie ma takich problemów - dotknąłeś, znaczy doszedłeś. Można nawet sześć oddziałów jednym zaszarżować.
Jacek, naucz mnie w szachy, a ja (albo my, razem z Bratem Tomaszem) nauczymy Cię grać w okrągłe. Tam nie ma takich problemów - dotknąłeś, znaczy doszedłeś. Można nawet sześć oddziałów jednym zaszarżować.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl